Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2024 Файл

Артем

Ортопед-травматолог

Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Божко Артем Володимирович 25.12.1995
Навчався у ВДНЗУ “ Українська медична стоматологічна академія “ м. Полтава ( 2013-2019) лікувальна справа.
Лікар-інтерн Ортопед травматолог з 2019-2020 проходив стажування на базі Київської обласної лікарні ( відділення травматології ). З 2020-2021 проходив стажування на базі КНП” Київська Міська Клінічна Лікарня Медичної Допомоги ” ( відділення травматології номер 2). В 2021 році проходив стажування в КНП” ББЛІЛ” м. Бориспіль травмпункт. Проводив консультативну та лікувальну допомогу пацієнтам з травмами та хворобами кістково-м'язової системи. Асистування на травматологічних та ортопедичних операціях. Післяопераційне ведення пацієнтів.
Лікар Ортопед-Травматолог з серпня 2021 – по теперішній час в КНП “ Згурівська лікарня Згурівської селищної ради ” . Консультативна та лікувальну допомога пацієнтам з травмами та хворобами кістково-м'язової системи в умовах амбулаторії та стаціонару. Надання невідкладної травматологічної допомоги, а саме хірургічна обробка ран, закрита репозиція переломів кісток, вправлення вивихів, накладання іммобілізуючих пов'язок тощо. Ведення медичної документації згідно стандартів НЦЗУ.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: