Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 Файл

Олена

Юрист

Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

олена КАРМАНЮК

ГРОМАДЯНСТВО України
дата народження 19 жовтня 1980р.
МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ м.Київ

моб.тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ОСВІТА

У 1998 р. закінчила загальноосвітню середню школу І-ІІІ ступенів №18 м. Ірпеня і нагороджена золотою медаллю «За особливі успіхи в навчанні».
У 1998 р. вступила до Київського національного університету імені Тараса Шевченка на юридичний факультет.
У 2004 р. закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка та отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство», здобула кваліфікацію спеціаліста права (диплом з відзнакою).
У 2011р. вступила до аспірантури Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова зі спеціальності 12.00.01 – теорія та історія держави і права. Тема наукової роботи: «Юридичні обов’язки в контексті забезпечення законності та правопорядку».
У 2017 р. отримала посвідчення щодо вільного володіння державною мовою.
У 2022 р. отримала сертифікат підтвердження необхідних знань у сфері публічних закупівель.

трудовий досвід

З грудня 1998 р. по березень 1999 р. – секретар судових засідань, Печерський районний народний суд м. Києва.
З жовтня 1999 р. по лютий 2005 р. – помічник судді Конституційного Суду України.
З квітня 2005 р. по травень 2006 р. – помічник-консультант народного депутата України Оніщука М.В., Верховна Рада України.
З липня 2006 р. по листопад 2007 р. – старший консультант секретаріату депутатської фракції «Наша Україна» у Верховній Раді України V скликання.
З листопада 2007 р. дотепер – засновник-директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Аль Проно».
З вересня 2008 р. – помічник-консультант народного депутата України Глазунова С.М. на громадських засадах, Верховна Рада України.
З грудня 2018 р. по червень 2019 р. – заступник Генерального директора ТОВ «Правнича група «Колегіум».
З вересня 2019 р. по квітень 2020 р. – експерт Громадської спілки «Українська мережа за права дитини».
З січня 2020 р. дотепер – засновник/член Правління Громадської організації "ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ "ПРАВО НА СІМ'Ю" (ГО "ВО "ПС").
З червня 2020 р. по квітень 2022 р. – спеціаліст з нерухомості, ТОВ «Альфаброк».
З вересня 2022 р. дотепер – юрисконсульт Центру сім'ї Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації.
З 2003 року присвоєно 5 ранг державного службовця.

НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ

Генеза поняття та ролі юридичних обов'язків у суспільному розвитку/ О.П.Карманюк// Держава і право. - 2012. - Вип. 55. - С. 70-76.
Проблеми класифікації юридичних обов'язків/ О.П.Карманюк// Держава і право. - 2012. - Вип. 58. - С. 66-71.
Реалізація юридичних обов'язків та їх вплив на правовий порядок/ О.П.Карманюк// Часопис Київського університету права. - 2012. - №2. - С. 63-65.
Суб'єктивні права і юридичні обов'язки в контексті утвердження законності в українському суспільстві/ О.П.Карманюк// Часопис Київського університету права. - 2012. - №3. - С. 48-51.
Обов'язки держави в теоретичних концепціях минулого і сучасності/ О.П.Карманюк// Держава і право. - 2013. - Вип. - 61. - С. 44-51.

громадська ДІЯЛЬНІСТЬ


З 2002 року активний учасник виборчих процесів різних рівнів, від виборів депутатів селищних рад до виборів президента України у 2018-2019рр. Станом на сьогодні надавала юридичні консультації багатьом політичним силам в Україні, а саме: Працювала в ПППУ, Європейській Столиці, Фронті змін (заступник Полочанінова В.Г. з юридичних питань), Справедливій Україні, БПП «Солідарність» (юрист-координатор Київської та Чернігівської областей). Співпрацювала з Батьківщиною, Ударом, Громадянською позицією.
З грудня 2004 р. дотепер – Голова громадської правозахисної організації «Комітет конституційного контролю України».
З 2017 року залучена до роботи над проектом Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про освіту» щодо особливостей доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг в частині юридичного визначення понять: «особа з особливими освітніми потребами», «інклюзивне навчання», «індивідуальна програма розвитку особи з особливими освітніми потребами», юридичного обґрунтування в необхідності прийняття та імплементації українського законодавства до норма міжнародних, європейських стандартів.
З 2018 року залучена до роботи над проектом Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу» в частині юридичного визначення поняття «булінгу (цькування)», обґрунтування в необхідності на законодавчому рівні закріпити заходи протидії такому явищу, встановити відповідальність за булінг, задля забезпечення права здобувачів освіти на безпечне освітнє середовище.
У вересні - жовтні 2019 року успішно пройшла тренінг «Захист прав дитини: стан, проблеми, перспективи» в рамках реалізації проекту «Зміцнення потенціалу громадських організацій задля моніторингу дотримання прав дитини в Україні – фаза ІІ» ГС «Українська мережа за права дитини» спільно з Дитячим фондом ООН «ЮНІСЕФ» Україна та склала тест на знання законодавства щодо захисту прав дитини, системи органів захисту прав дитини, основних вимог до ведення документації служби у справах дітей, методології моніторингу дотримання прав дитини в системі альтернативного догляду тощо.

Додаткова інформація

Належний рівень досвіду роботи з операційною системою Windows та Internet.
Права водія категорії В.
Знання мов – українська, російська (вільно), англійська (читаю та перекладаю зі словником).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: