Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 февраля 2024

Марія

Репетитор, викладач української мови

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
20 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

КНУ ім.Тараса Шевченка

Факультет психології
Неоконченное высшее, с 2022 по 2026 (4 года)

Знания и навыки

Здатність до навчання Уважність Терплячість Відповідальність Організованість Орієнтація на результат Бажання вчитися і розвиватися Художні здібності Знання психології Любов до дітей

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Я є неодноразовою учасницею та призеркою олімпіад/конкурсів із української мови та літератури (у 2018-2019 навчальних роках посіла друге місце в третьому міському етапі Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика; у 2019-2020 – третє місце в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури). Маю невеликий досвід пояснення однокласникам нових тем із української мови, підготовки до контрольних робіт, перевірки виконаних завдань, розбору пробних НМТ.
Як майбутня психологиня, я усвідомлюю важливість створення комфортних умов для учнів у процесі навчання, вмію пояснювати матеріал чітко, доступно й терпляче :)

Навчаюсь у ДРУГУ зміну, тому шукаю роботу на першу половину дня / із гнучким графіком / із основним навантаженням на вихідні дні

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: