Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 октября 2023 PRO

Santi

E-commerce manager, marketing analyst, PPC manager (Amazon), 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Ecommerce Manager (Amazon)

с 03.2016 по наст. время (8 лет 2 месяца)
YueRen Tech Co.,Ltd., Other countries (Retail)

Образование

ChangChun University

English Language, Changchun
Высшее, с 2003 по 2007 (4 года)

Знания и навыки

Responsibility Active sales Direct sales Communicability B2C Sales Data analysis MS Office Product Research Amazon Tools Setting up ads on Amazon Brand management Staff training

Дополнительная информация

Дякую, що прочитали моє резюме. Я Санті. Ви можете переглянути детальний опис моїх навичок і досвіду на веб-сайті мого резюме - quliang.crd.co. Деякі випадки там.
Що я робив на Amazon раніше:
Я знайомий із усім процесом електронної комерції, включаючи ebay, amazon, lazada, shopify, shopee та Q10, особливо платформу amazon, від дослідження нових продуктів, оптимізації списку та PPC до доставки та обслуговування клієнтів у будь-якому обліковому записі SC або VC приблизно 10+ років.
За останні роки я написав і опублікував 2 книги про Amazon. Багато продавців тут, у Китаї, купували та вивчали мій досвід, щоб вирішити проблеми магазину Amazon або збільшити продажі. Я також створив багато онлайн-курсів, щоб навчити їх, ви можете знайти на веб-сайті мого резюме - quliang.crd.co
Я також співпрацюю з іншими компаніями, університетами чи державними відомствами. Допоможіть їм у навчанні, виступах або плануванні галузей електронної комерції в містах Шеньчжень, Циндао, Тайюань тощо.
Раніше я приєднався до команди та допомагав їм просувати багато бестселерів і брендів. Я покинув команду, але все ж проконсультував їх, оскільки я добре знайомий із галузями. Звичайно, я також консультую інших продавців, таких як мої читачі.
Чого я навчився за свою довгу кар’єру електронної комерції:
Все вимагає серйозності та наполегливості. Ось чому я навчився на своїй кар’єрі.
Бізнес Amazon є моделлю B2C. Він спрямований на клієнтів, а не на торговців чи супермаркетів. Тож клієнти можуть бачити ваші зусилля та цінність із списків, як-от красиві зображення, відео, детальний опис. Звичайно, важливий продукт з високою якістю і гарним дизайном. це можна відчути клієнтам. тому нам потрібно серйозно це зробити.
Але це завжди марафон для бізнесу Amazon. Потрібен час, щоб отримати відгук від клієнтів (вони знаходять його, розміщують замовлення, а потім використовують). тому нам потрібне терпіння, щоб побачити хороші довгострокові результати. Можливо, це один місяць або один рік. Що нам потрібно, так це продовжувати рух і робити все краще і краще. результати прийдуть самі.
Наприклад, раніше я керував багатьма брендами та сотнями продуктів, деякі з них були успішними, інші – ні. але команда завжди в правильному темпі, щоб запускати хороші продукти, мета полягає не в кількості AISNS, а в задоволенні дорогих клієнтів. Мій щасливий час – читати 5-зіркові відгуки клієнтів. Це означає, що те, що ми зробили, є гідним.
Що я планую робити в майбутньому:
Україна – прекрасна країна, де так багато сміливих людей. Війна проти окупантів ще триває. Мені прикро чути, що постраждали українці, але я вірю, що Україна виграє останню війну. Україна для мене не тільки велика країна, але вона стала символом свободи. Планую поїхати в Україну працювати і жити. Сподіваюся, своїм досвідом я зможу допомогти команді на Amazon Business. Буду вдячний, якщо ви надасте дозвіл на роботу в Україні. Якщо ні, не хвилюйтеся, я все ще можу працювати віддалено для цього бізнесу Amazon.
Будь ласка, запиши:
Хоча я маю багаторічний досвід, я не є професіоналом для всіх галузей і ринків. Для нових категорій, якими я раніше не керував, коли я починаю роботу, мені потрібно приблизно 2 тижні, щоб вивчити ринки та скласти план, як допомогти команді досягти мети; для категорій, з якими я знайомий, мені потрібно близько 7 днів, щоб адаптуватися до нової командної роботи та скласти свій ідеальний план роботи відповідно до вимог компанії. Нам обом потрібен час, щоб адаптуватися до темпу роботи один одного. Я сподіваюся, що ми зможемо мати довгострокову співпрацю. Нарешті, ведення бізнесу на Amazon — це не здача іспитів. Немає 100% стандартних відповідей щодо заробітку грошей, і немає сенсу заповнювати форми. Тому, якщо вас цікавить моє резюме , будь ласка, зв’яжіться зі мною та надішліть будь-які тестові завдання, або ми можемо поговорити на зустрічі Google. До речі, я не можу говорити українською, але я почав вчитися.
Дякую
слава Україні

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: