Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 мая 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/9890810

Психолог

Город:
Тульчин

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Юхименко Світлана
Народилась 16 вересня 1989 року.
Проживаю в Україні.
Шукаю роботу для додаткового заробітку, хоча постійна зайнятість теж може розглядатись.
Маю креативне мислення та проблемне мислення, вміння працювати самостійно та приймати ініціативу, високий рівень організації та планування вміння працювати з різними людьми та в команді, комунікаційні навички, аналітичні здібності та вміння швидко вчитися, здатність до вирішення проблем та прийняття рішень.
Сімейний стан: Одружена. Є дитина.
Освіта : Маю дві вищих освіти. У 2011 році закінчила Міжрегіональну Академію Управління Персоналом за спеціальністю «Психологія». Спеціалізація «Медична психологія»
У 2019 році закінчила Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського за спеціальністю «Трудове навчання та технології». Отримала диплом магістра з відзнакою.
Досвід роботи: Маю 12 років педагогічного стажу у загальноосвітньому навчальному закладі. Працювала на посаді психолога-12 років, заступника директора з виховної роботи-5 років, вчителя англійської мови у початкових класах-2 роки.
Більше 3 років займаюсь психологічним консультуванням. Забезпечуючи індивідуальні консультації для дорослих та підлітків з різноманітними проблемами.

У 2019 році, в якості додаткового заробітку працювала фрілансером , та писала статті для різних інтернет-видань.
Вільно володію ПК

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Психолог
Тульчин

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: