Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 апреля 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/9927455

Системний адміністратор

Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Полтава, Харьков

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Лисак Євгеній Валерійович

Стать: Чоловік
Громадянство: Україна
Місто: Харків
Дата народження: 11.01.1994
Сімейний стан: Одружений
Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Skype: Vaillen94
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: Національний Технічний Університет "Харківський Політехнічний Інститут" факультет "Автоматика і Приладобудування". Бакалавр за спеціальністю "Метрологія та вимірювальна техніка" 2011-2014. Спеціаліст за спеціальністю "Системна Інженерія" 2014-2017.
Знання іноземних мов: англійська технічна.

Досвід роботи:

13.12.2017 до 03.01.2019:
Харківська Медична Наукова Бібліотека, Системний адміністратор.
Посадові обов'язки: підтримка працездатності локальної мережі та інтернет-мережі, прокладання і обжим витої пари, налаштування маршрутизаторів, свічів. Підтримка працездатності програмного забезпечення, антивірусний захист, допомога користувачам, ведення та підтримка веб-сайту. Знання принципів роботи мережевих протоколів, принципів побудови комп'ютерних мереж. Знання апаратної частини ПК та можливість діагностики та усунення несправностей, робота з віддаленими користувачами. Забезпечення резервного копіювання даних (а також відновлення даних за потреби).
Кількість комп'ютерів: 20 штук.

11.10.2018 до 28.02.2021:
ТОВ «Аптека Низьких Цін», Системний адміністратор
Посадові обов'язки: підтримка працездатності локальної мережі та інтернет-мережі, прокладання і обжим витої пари, налаштування мережевого обладнання, зокрема маршрутизаторів mikrotik. Підтримка працездатності програмного забезпечення, антивірусний захист, допомога користувачам, віддалена підтримка користувачів. Знання принципів роботи мережевих протоколів, принципів побудови комп'ютерних мереж, NAT, DHCP, firewall, vlan, adsl. Заглиблені знання ОС: windows xp/7/8/10, Linux, Android. Знання апаратної частини ПК та можливість діагностики та усунення несправностей, робота з віддаленими користувачами. Забезпечення резервного копіювання даних. Робота з торгово-касовим обладнанням. Обслуговування та встановлення відеоспостереження. Налаштування ip телефонії. Обслуговування офісної техніки.
Кількість комп'ютерів: до 1000 штук.

03.03.2021 по сьогодні — ФОП Лисак Євгеній Валерійович

Посадові обов'язки:

- Ефективно підтримую та оптимізую інфраструктуру платформ AWS, Azure, Hezner та GCP, забезпечуючи безперебійну роботу та високу доступність різноманітних проєктів.
- Здійснюю впровадження та управління сервісами Google Workspace, роблю внесок у підвищення ефективності роботи команди через Jira, Confluence, Gitlab, а також забезпечую моніторинг та аналіз за допомогою Zabbix та Grafana.
- Експертно конфігурую та забезпечую підтримку веб-серверів, таких як nginx, apache, mysql, php, забезпечуючи оптимальну продуктивність та безперебійну роботу різноманітних додатків та сайтів.
- Використовуючи Bash, Python, JS та PowerShell, розробляю скрипти автоматизації, що спрощують рутинні операції, підвищують продуктивність та забезпечують надійну роботу інфраструктури.
- Професійно налаштовую OpenVPN сервери, забезпечуючи безпеку та зручність для дистанційного доступу.
- Розробляю та налаштовую стратегії резервного копіювання для забезпечення надійності та відновлюваності даних.

Цей досвід дозволив мені ефективно керувати різноманітними аспектами інфраструктури, розробляти автоматизовані рішення та забезпечувати надійність операцій.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: