Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Тетяна

Менеджер по продажам

Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Бардаченко Тетяна Миколаївна
13/01/1985р.н.

Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
МЕТА
Заміщення вакантної посади: менеджер з продажу нерухомості
ОСВІТА
• У 2002 році закінчила Економічний ліцей №1 м.Миколаєва (до ліцею навчалася у ЗОШ№48)
• У 2007 році отримала диплом магістра у Миколаївському державному гуманітарному університеті імені Петра Могили (зараз - ЧДУ ім..П.Могили) факультет Еколого-медичних наук по спеціальності Екологія та охорона навколишнього середовища
• З 26.08.2014 по 11.11.2014р. пройшла курси з Комп’ютерного програмування, основ адміністрування бухгалтерського обліку 1С.8.2.Підприємство (448годин) в ЧДУ імені П.Могили
• З 24.07.2023 по 11.08.2023 пройшла навчання за програмою часткової професійної кваліфікації з професії «Оператор комп’ютерної верстки» обсягом 120годин.(створення вебсайтів з використанням мови HTML, технологій CSS та JScript, розміщення вебсайту в мережі інтернет)
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
• Під час навчання в університеті працювала діловодом в регіональному ландшафтному парку «Тилігульський».
• 14.09.2007 - 01.08.2014р. працювала інженером комерційного відділу ТОВ«Миколаївхімснаб».
В обов’язки входило: пошук клієнтів, приймання замовлення, пошук товару по замовленню, документальний супровід угоди, складання Договору, виписування рахунків у програмі 1С.8.2 Підприємство. Основною продукцією була хімія промислового призначення, а також металопрокат та металовироби.
• 23.01.2015-01.06.2016р. працювала менеджером із збуту Миколаївського регіонального відділу продажу ТОВ «ВП«ПОЛІСАН».
Працювала із відкриття філіалу - вся клієнтська база по, закріпленій за мною, Херсонській області була напрацьована разом із торговим представником.
В обов’язки входило: приймання замовлень від напрацьованих клієнтів, пошук нових, координація роботи із торгівельним представником, експедиторами та керівництвом для формування маршруту, розрахунок рентабельності поїздки, пошук перевізника, документальний супровід відрядження для експедитора, контроль і поточний супровід доставки товару. Регіональний відділ займався реалізацією лакофарбової продукції виробництва заводу ПОЛІСАН, виробничі потужності у м.Суми.
• 01.06.2016-16.12.2016р. працювала старшим менеджером із збуту Миколаївського регіонального відділу продажу ТОВ «ВП « ПОЛІСАН».
В обов’язки входило, окрім зазначених вище обов’язків: контроль роботи менеджерів та координація роботи зі старшим торгівельним представником, контроль роботи складських робітників, кадровий документообіг, заміщення, у разі потреби, касира, формування заявки на товар із заводу, розрахунок перевізників, поточні додаткові завдання від начальника РВП та заміщення начальника РВП, у разі потреби, головна задача – підвищувати продажі продукції.
• 05.06.2017-25.10.2017 - працювала у Польщі на складі одягу ТМ ZARA.
• 22.12.2017-05.10.2018 – працювала фахівцем з організації договірної роботи у ТО«ѳсайд Термінал» - профіль діяльності – здійснення подачі, забирання вагонів на територію порту на замовлення стивідорних компаній.
В обов’язки входило: підготовка тексту, всіх необхідних для функціонування підприємства, договорів; узгодження із іншими службами, керівництвом підприємства та іншою стороною і у результаті укладання різних типів договорів - із стивідорними компаніями, оренди, сервітуту, надання послуг, постачання продукції, страхування, договори підряду, тощо; ведення архіву укладених договорів за попередні періоди і контроль дати їх актуальності з метою вчасної пролонгації при потребі; окремою ланкою трудової діяльності, яка також входила в основні обов’язки, була закупівля всіх необхідних матеріалів (паливних, будівельних), запчастин, вузлів та агрегатів для ремонту тепловозів, та утримання орендованих залізничних під’їзних колій, а також пошук підрядних організацій для здійснення ремонтних робіт та інших видів послуг.
• 15.10.2018-31.12.2018 - працювала у Польщі на складі одягу ТМ ZARA.
• 06.01.2019-15.02.2019 – працювала у Польщі на складі Bros Sp. z o.o. Sp. k. Poznań – великий виробник засобів від шкідників та добрив для рослин.
• 19.02.2019-01.08.2019 – працювала у Польщі у CMR відділі міжнародної логістичної компанії Hegelmann Transporte Poznań Sp. z o.o.
• 17.02.2020 – дотепер – ТОВ «Агро-Юг-Сервіс» ТМ Аміна – менеджер із продажів B2B
В обов’язки входить:
-Залучення нових клієнтів, формування цін на продукцію, контроль дебіторської заборгованості, укладання договорів, обробка замовлень на доставку продукції.
-У тісній співпраці із відділом маркетингу - дослідження ринку, аналіз цін і пропозицій конкурентів, участь у розробленні маркетингової політики і стратегії, розробка акцій, програм для активізації і розширення географії продажів, запуск нових продуктів, розробка макетів і презентаційних матеріалів.
-У тісній співпраці із борошномельним, фасувальним та макаронним виробництвами та із долученням лабораторії - планування виробництв відповідно до замовлень та інших факторів, робота із рекламаціями від клієнтів.
-Експортна діяльність-обробка замовлень і документальний супровід відвантажень на експорт. Оформлення СMR, фітосанітарного сертифікату та сертифікату EUR1.
-У разі необхідності виконання обов’язків оператора 1С, логіста, менеджера із закупівлі.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити.
Шкідливих звичок не маю.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
• Рідна мова-українська. Володію мовами: російською (вільно), англійською (базовий) та польською (початковий рівень).
• Практичний досвід роботи із комп’ютером (MS Office, 1С.8.2, Internet).
• Досвід роботи з оргтехнікою
• Хобі: йога, подорожі, фото, гра в мафію, квест-кімнати, читання.
• Незаміжня, дітей не маю

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: