Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Вадим

Керуючий рестораном, 60 000 грн

Рассматривает должности:
Керуючий рестораном, Менеджер з продажу, Офіціант
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
41 год
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий рестораном

с 10.2011 по 02.2022 (10 лет 4 месяца)
Готель Харків Палас, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Харківська державна академія фізичної культури

ЦВС, Тренер, Харків
Высшее, с 2001 по 2005 (4 года)

Знания и навыки

  • Стабільність
  • Аналітичне мислення
  • Стресостійкість
  • Організація заходів

Рекомендации

Воробьев Володимир Васільйович

Воробьев Володимир Васільйович

Керівник служби, Харків Палас

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Менеджер ресторану, готель "Kharkiv Palace"
Харків Палас, Kharkiv
‑ 2011‑2017 Адміністратор банкетної служби
‑ 2017‑2018 Фахівець з продажу "Відділ з продажу та маркетингу"
‑ 2018‑2020 Керуючий рестораном «Pacific Spoon»
‑ 2020‑2022 Керуючий рестораном "The Terrace"

Контроль виконання стандартів з якості продукції, якості обслуговування та чистоти.
Забезпечення та контроль належного технічного стану підприємства
Контроль виконання робіт.
Упорядкування довгострокових планів розвитку.
Упорядкування та контроль проведення плану заходів на місяць,
Аналіз зворотного зв'язку від гостей.
Взаємодія з відділом маркетингу у розробці рекламної політики ресторану.
Контроль та аналіз ефективності проведення локальних акцій
Організація та проведення заходів різного формату та масштабу, catering.
Взаємодія із постачальниками, Планування обсягу закупівель.
Контроль роботи залу.
Контроль взаємодії співробітництва суміжних підрозділів; зал, кухня, бар, stewarding.
Планування потреб у підборі персоналу.
Оптимізація трудових ресурсів підприємства.
Планування та контроль організації робочого часу персоналу ресторану
Аналіз мотивацій персоналу, розробка інструментів мотивації

Менеджер ресторану "Не Гони"
Мережа ресторанів "Сіндіка Вкуса", Харків
Планування та організація робочого процесу, контроль за дотриманням стандартів обслуговування.
Забезпечення високого рівня якості обслуговування та сервісу, організація та проведення заходів різного формату та масштабу.
Забезпечення безперебійної роботи закладу (планування бюджету доходів/видатків, контроль виконання планових показників)
Робота з постачальниками, контроль залишків.
Найм та навчання персоналу та контроль їхньої роботи, формування міцної та організованої команди.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: