Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 февраля 2024

Уляна

Редактор-корректор

Возраст:
23 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Редактор-корректор

с 05.2022 по наст. время (2 года 1 месяц)
-, Київ (ЗМІ, медіа)

Керую великою командою (30 авторів). Я відповідаю за контроль якості виконання завдань, перевірку і роз'яснення ТЗ від замовника, організовую щотижневі міти з командою, допомагаю оптимізувати і поліпшити роботу команди. Впроваджую ШІ та стежу за дотриманням співробітниками корпоративних правил агентства.

Linkbuilder / SEO specialist assistant

с 01.2021 по 03.2022 (1 год 2 месяца)
Devellar, Київ (ЗМІ, медіа)

До моїх обов'язків входили: пошук веб-ресурсів за певними параметрами, лінкбілдінг (різні типи посилань), контакти з веб-майстрами, редакторами, блогерами для з'ясування можливостей співпраці, вичитування контенту з метою перевірки орфографії та граматики перед розміщенням на сайтах, підбір ключових слів для статей і складання завдання для копірайтерів.

Copywriter

с 02.2018 по 11.2020 (2 года 9 месяцев)
-, Київ (ЗМІ, медіа)

Основним моїм завданням на цій посаді був копірайтинг, я писала унікальний текст за темою, яку вказувало агентство (замовник). Також отримувала замовлення на SEO-копірайтинг. Це було написання тексту з ключовими словами, найчастіше Англійською мовою. Іноді були завдання зробити рерайт тексту. Завдяки цьому досвіду мені зараз легко керувати командою з 30 авторів, і допомагати їм робити свою роботу якісно.

Знания и навыки

Сумлінність Грамотна усна та письмова мова Креативність Написання рекламних текстів Робота в команді SEO Контент-менеджмент

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Словацкий — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

На даний момент я розглядаю тільки віддалену роботу, тому що зараз живу в Братиславі (Словаччина).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: