Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024

Олександр

Різноробочий, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Гайсин
Готов работать:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Електромеханік

с 08.1997 по наст. время (26 лет 8 месяцев)
Укртелеком, АТ (Телекомунікації, зв'язок)

Знания и навыки

Сварка оптоволокна Підвіска оптоволокна Ремонт авто Сварка полуавтоматом Ремонт ходової Водійські права кат. B Діагностика ходової частини Електрик Обслуговування електромереж Заміна технічних рідин Ремонт стартерів та генераторів Неконфліктність Завзятість Уважність Здатність до навчання Робота з електроінструментом Зварювальні роботи Чесність Саморозвиток Продуктивність Обслуговування садового інвентарю Прибирання приміщень Акуратність Догляд за тваринами Порядність Стресостійкість Годівля тварин

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

багатодітний батько,шукаю роботу з нормальною оплатою,і бажано не офіційне працевлаштування.Маю здобутки в підключенні і обслуговуванні абонентів мережі GPON,також займався підвіскою,і сваркою оптоволокна. Маю досвід ремонту автомобілів,але не займався цим професіонально.Водійський стаж більше 20 років.Також маю досвід в прокладані і монтажу електрики в будинках.Також маю досвід в монтажі і сварці оптоволокна.Працюю з любим електроінструментом.Відповідальний,налаштований на результат.Шукаю роботу переважно з житлом.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: