Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 мая 2024 PRO

Ірина

Головний бухгалтер

Возраст:
42 года
Город:
Черноморск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 10.2020 по 11.2022 (2 года 1 месяц)
ПП "ОГОЛЮК", Чорноморськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Діяльність : оптова та роздрібна торгівля будівельними матеріалами, транспортна-експедеційна діяльність, виробництво товарного бетону. Повна систематизація і переведення з паперового у електроний облік документів , залишків по рахунках, заповнення первинних довідників по співробітникам, покупцям та постачальникам підприємства. Функціональні обов’язки : виконувала комплексне ведення бухгалтерського обліку, розробка документів по кредитуванню, фін.допомогам, договорів з замовниками, приймання платежів від клієнтів (РРО), облік руху грошових коштів (банк, каса), взаєморозрахунки з постачальниками і покупцями, облік основних засобів, ТМЦ, МНМА, НМА, МБП,облік руху ПММ (придбання та списання по нормам на підставі ТТН та ЦМР) проведення інвентаризації, кадровий облік, нарахування та виплата з/п, підготовка та подання звітності, та ін.;

Головний бухгалтер

с 02.2019 по 07.2020 (1 год 5 месяцев)
СОГ «Західний», Великодолинське (Послуги для населення та бізнесу)

Постановка бухгалтерського обліку в програмі 1С Підприємство , а саме первинне внесення залишків по рахунках обліку, заповнення довідників для налогодження обліку у програмному забезпеченні, , розробка кошторисів, договорів, приймання платежів від населення, облік руху грошових коштів (банк, каса), взаєморозрахунки з постачальниками по користувачами, облік основних засобів, ТМЦ, МНМА, НМА, МБП, проведення інвентаризації, кадровий облік, нарахування та виплата з/п, підготовка та подання стат.та податкової звітності, проведення ревізій по діяльності попередніх керівників.

Головний бухгалтер

с 02.2018 по 02.2019 (1 год)
ТОВ «Логітранс Ложистік»,, Чорноморськ (Транспорт, логістика)

Налогодження та постановка бухгалтерського обліку з початку діяльності компанії, розробка положень, інструкцій, наказів, договорів та контрактів, комплексне ведення бухгалтерського обліку, ЗЄД діяльність (експорт та імпорт, валютні платежі та їх облік), каса та банківські операції , облік основних засобів, ТМЦ, МНМА, НМА, МБП, проведення інвентаризації, перевірка усіх ділянок обліку підлеглих бухгалтерів, підготовка та подання звітності;

Головний бухгалтер

с 10.2017 по 02.2018 (4 месяца)
ТОВ «ТРАК КОРД»,, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Специфіка діяльності: закупівля та торгівля шинами для автомобілів. Функціональні обов’язки : виконувала комплексне ведення бухгалтерського обліку, експортно-імпортні операції, оприбуткування та реалізація продукції, облік руху грошових коштів (каса та банк) , облік основних засобів, ТМЦ ,МНМА, НМА, МБП, проведення інвентаризації , нарахування та виплата заробітної плати, перевірка ведення обліку ділянок підлеглих бухгалтерів та робітників складу, підготовка та подання податкової, статистичної та фінансової звітності; проходження комплексної перевірки за весь час діяльності підприємства , систематизація обліку та приведення первинних документів у належний стан перед перевіркою , усунення недоліків.

Головний бухгалтер

с 05.2017 по 09.2017 (4 месяца)
ТОВ «АЛЮМ-СЕРВІС»,, Чорноморськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Специфіка діяльності підприємства: виробництво алюмінієвих відкатних та підйомних гаражних воріт, систем захисту – виробництво металевих захисних роллетів . Функціональні обов’язки : виконувала комплексне ведення бухгалтерського,податкового, управлінського обліку, облік виробництва готових виробів, калькулювання собівартості товару, облік руху грошових коштів ( каса та банк) , облік основних засобів, ТМЦ, МНМА, НМА, МБП, проведення інвентаризації , нарахування та виплата заробітної плати, облік розрахунків з покупцями та постачальниками та ін., підготовка та подання податкової, статистичної та фінансової звітності

Головний бухгалтер

с 05.2016 по 07.2016 (2 месяца)
ТОВ ЗЖІ «Технобетон», Чорноморськ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Специфіка діяльності підприємства: виробництво залізо-бетонних виробів та товарного бетону. Функціональні обов’язки : виконувала комплексне ведення бухгалтерського обліку, облік виробництва виробів та товарного бетону, калькулювання собівартості товару, облік руху грошових коштів (каса та банк) , облік основних засобів, ТМЦ, МНМА, НМА, МБП, проведення інвентаризації, нарахування та виплата заробітної плати,перевірка усіх ділянок обліку підлеглих бухгалтерів, підготовка та подання податкової, статистичної та фінансової звітності.

Головний бухгалтер

с 07.2011 по 05.2016 (4 года 10 месяцев)
ТОВ «Мультитранс», Таїрове (Транспорт, логістика)

Специфіка діяльності підприємства: транспортно-експедеційні послуги. Функціональні обов’язки : виконувала комплексне ведення бухгалтерського обліку, ЗЄД діяльність (експорт та імпорт, валютні платежі та їх облік), каса та банківські операції , облік основних засобів, ТМЦ, МНМА, НМА, МБП, проведення інвентаризації, перевірка усіх ділянок обліку підлеглих бухгалтерів, підготовка та подання звітності, успішне проходження комплесних перевірок;

Головний бухгалтер

с 04.2010 по 06.2011 (1 год 2 месяца)
ТОВ СП «Аквавінтекс», Великодолинське (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Специфіка підприємства: виробництво та реалізація вино-коньячної продукції. Виконувала комплексне ведення бухгалтерського обліку, ЗЄД діяльність (експорт та імпорт, валютні платежі та їх облік), каса та банківські операції , облік основних засобів, ТМЦ ,МБП МНМА та ін.,проведення інвентаризації, контроль взаєморозрахунків з вітчизняними та іноземними покупцями та постачальниками, кадрового обліку, правильності нарахування та проведення виплат штатного персоналу, проведення своечасності розрахунків по підзвітним особам, контроль обліку виробоництва та складання проміжкової управлінської звітності, перевірка усіх ділянок обліку підлеглих бухгалтерів, підготовка та подання звітності, проходження комплексних перевірок.

Обліковець

с 04.2007 по 04.2010 (3 года)
Аквафрост, ООО, Чорноморськ (Харчова промисловість)

Облік руху готової продукції (ТМ "Водний мир"- крабові палички та інші рибні прессерви), складання щоденних звітів про виробництво продукції та ії реалізації ГП (кількості повенень та браку), інвентаризація залишків складу готової продукції, підготовка документів для відвантаження продукції.

Бухгалтер

с 08.2003 по 04.2007 (3 года 8 месяцев)
ПП "КОРН", Чорноморськ (Машинобудування)

Направлення діяльності підпрємства : судноремонт. Єдиний бухгалтер. Обов’язки: повнене та комплексне ведення бухгалтерського та податкового обліку, кадровий облік та документообіг, облік розрахунків з покупцями та постачальниками, підготовка та проведення звірок по взаєморозрахункам, облік ТМЦ, основних засобів та МБП, МНМА , підготовка кошторисів, договорів, актів приймання-передачі наданих послуг виконаних робіт, робота з банками (підготовка платіжних доручень, облік руху коштів на розрахункових рахунках, касі підприємства, оприбуткування та списання ТМЦ та ін. Складання та подання усіх видів звітності. Проходження податкових та статистичних перевірок, перевірок фондів ССТ з ТВТ та соц.страхування.

Бухгалтер

с 02.2001 по 03.2003 (2 года 1 месяц)
ТОВ «САНК», Чорноморськ (Машинобудування)

Направлення судноремонт, комплексне ведення обліку підприємства, подання звітності, проходження перевірок. Єдиний бухгалтер. Обов’язки: повнене та комплексне ведення бухгалтерського та податкового обліку, кадровий облік та документообіг, облік розрахунків з покупцями та постачальниками, підготовка та проведення звірок по взаєморозрахункам, облік ТМЦ, основних засобів та МБП, МНМА , підготовка кошторисів, договорів, актів приймання-передачі наданих послуг виконаних робіт, робота з банками (підготовка платіжних доручень, облік руху коштів на розрахункових рахунках, касі підприємства, оприбуткування та списання ТМЦ та ін. Складання та подання усіх видів звітності. Проходження податкових та статистичних перевірок, перевірок фондів ССТ з ТВТ та соц.страхування.

Секретар

с 12.1998 по 02.2021 (22 года 2 месяца)
ПП "КОРН", Чорноморськ (Машинобудування)

Направлення діяльності підприємства : судноремонт. Обов’язки: контактування та збір статуних документів по замовникам та постачальнкам для подальшого документообігу. складання кошторисів на проведення судноремонтних робіт, розробка договорів, складання актів приймання-передачі наданих послуг виконаних робіт, робота з банками (підготовка платіжних доручень, облік руху коштів на розрахункових рахунках, касі підприємства, оприбуткування та списання ТМЦ та ін.).

Образование

ОНУ ім. І.І.Мечникова

Еекономіко-правовий факультет, спеціальність "Бухгалтерський облік та аудит", Чорноморськ
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Денна форма навчання

Знания и навыки

Постановка бухгалтерського обліку Постановка податкового обліку Оптимізація обліку Самостійність

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Наявний доствід водіння авто 15років (категорія В,С)
Захоплення спортом : йога, східні танці

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: