Резюме від 20 березня 2024 PRO

Ярослав

Бар-менеджер, старший бармен, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен🥃

з 10.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
Gogi хінкальна, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Активна барна стійка,
• робота з R-keeper,
• проведення переобліків 2 рази на місяць,
• проведення ген.прибирань 2 рази на місяць,
• контроль якості товарної продукції з бару,
• постійний конект з постачальниками,
• раз на місяць беру участь у дегустаціях по вину та міцній групі напоїв.

Бармен🥃

з 11.2021 по 02.2022 (3 місяці)
Hidden, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Активна барна стійка, класична коктейльна карта та велика кількість авторських коктейлів.

Старший бариста☕️

з 06.2021 по 12.2021 (6 місяців)
Бухта food station, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• робота з кавою та десертами
• лате- арт
• контроль якості продукції
• робота з молочною продукцією (молоко буйволиць)

Бармен🥃

з 02.2021 по 06.2021 (4 місяці)
This is Пивбар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• щотижневі тренінги
• розвиток у пивній галузі
• контроль якості товарної продукції
• робота з касою

Старший бармен🥃

з 11.2020 по 02.2021 (3 місяці)
Ресторан Zein, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• 2 активні барні стійки
• набір на роботу нових співробітників
• додав близько 10 авторських коктейлів у меню
• робота з касою

Бармен🥃

з 08.2020 по 11.2020 (3 місяці)
Art House, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• активна барна стійка
• широкий асортимент чаю, постійні чайові тренінги
• велика кількість авторських коктейлів та настоянок.

Старший бармен🥃

з 11.2019 по 09.2020 (10 місяців)
FABIUS, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Карʼєрний зріст від лінійного бармена до старшого бармена ресторану Fabius.
Почав з лінійного бармена, через 3 місяці зайняв посаду старшого бармена.
На посаді старшого бармена пропрацював трохи більше за пів року.

За цей час:
* набрав команду професіоналів
* поставив нову коктейльну карту та вивів бар на новий рівень
* раз на місяць переоблік усієї барної продукції, генеральні прибирання
* замовлення товару напряму у постачальника, ведення аудиту, контроль товарної продукції
* робота з класикою, проведення дегустацій по міцній групі

Барбек🧊

з 09.2019 по 01.2020 (4 місяці)
LoggerHead бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Якими були мої обовʼязки:
• замовлення необхідної продукції для комфортної роботи бару
• підготовка усіх робочих станцій на барі до роботи
• усі можливі премікси та прикраси для коктейлю - моя задача
• після відкриття бару постійний конект з барменами, допомога їм у роботі, принести чистий посуд, розрахувати гостя, прийняти замовлення і тд.

Бармен / Старший бармен🥃

з 07.2017 по 06.2019 (1 рік 11 місяців)
Menua Musashi (ресторан японської кухні), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Карʼєрний зріст від лінійного бармена до старшого бармена.
Після того, як зайняв посаду старшого бармена, я ніс відповідальність за :
• усю товарну продукцію,
• проведення переобліків 2 рази на місяць,
• робота з R- Keeper, опрацювання чеків та робота з касою,
• ген. прибирання, контроль чистоти на барі,
• ведення документації, замовлення товару по мірі необхідності, контроль залишків на барі.

Освіта

НУХТ

Облік та аудит, Київ
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінги та дегустації по вину та міцній групі

Більше 10 тренінгів по різним видам алкоголю

PeaceIT (front-end)

2018-2019

Знання і навички

MS Office Adobe Photoshop Користувач ПК Фотография Дизайн Пунктуальність Привітність Приготування кавових напоїв Неконфліктність Доброзичливість Приготування коктейлів Інвентаризація Контроль залишків R-Keeper Висока працездатність Знання міцної групи алкоголю Міксологія Знання винної карти Саморозвиток

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Французька — початковий

Рекомендації

Бондаренко Роман Константинович

Бондаренко Роман Константинович

Бар-менеджер, Menya Musashi

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Чистяков Ярослав Олегович
Дата народження : 25.03.1998
Повних років : 26 років
Прописка: Україна, Київ
Бажана вакансія: бармен, старший бармен, бар-менеджер
Контактна інформація : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Освіта:
2015-2019 Національний Університет Харчових Технологій
Научна степінь: бакалавр
Факультет: облік та аудит
Знання мов:
Українська, російська – вільно
Англійська - Intermediate
Бажаний час до роботи : немає значення
Додаткова інформація: займаюсь спортом та саморозвитком.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: