Resume from March 20, 2024 PRO

Ярослав

Бар-менеджер, старший бармен, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
26 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бармен🥃

from 10.2022 to now (1 year 7 months)
Gogi хінкальна, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Активна барна стійка,
• робота з R-keeper,
• проведення переобліків 2 рази на місяць,
• проведення ген.прибирань 2 рази на місяць,
• контроль якості товарної продукції з бару,
• постійний конект з постачальниками,
• раз на місяць беру участь у дегустаціях по вину та міцній групі напоїв.

Бармен🥃

from 11.2021 to 02.2022 (3 months)
Hidden, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Активна барна стійка, класична коктейльна карта та велика кількість авторських коктейлів.

Старший бариста☕️

from 06.2021 to 12.2021 (6 months)
Бухта food station, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• робота з кавою та десертами
• лате- арт
• контроль якості продукції
• робота з молочною продукцією (молоко буйволиць)

Бармен🥃

from 02.2021 to 06.2021 (4 months)
This is Пивбар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• щотижневі тренінги
• розвиток у пивній галузі
• контроль якості товарної продукції
• робота з касою

Старший бармен🥃

from 11.2020 to 02.2021 (3 months)
Ресторан Zein, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• 2 активні барні стійки
• набір на роботу нових співробітників
• додав близько 10 авторських коктейлів у меню
• робота з касою

Бармен🥃

from 08.2020 to 11.2020 (3 months)
Art House, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• активна барна стійка
• широкий асортимент чаю, постійні чайові тренінги
• велика кількість авторських коктейлів та настоянок.

Старший бармен🥃

from 11.2019 to 09.2020 (10 months)
FABIUS, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Карʼєрний зріст від лінійного бармена до старшого бармена ресторану Fabius.
Почав з лінійного бармена, через 3 місяці зайняв посаду старшого бармена.
На посаді старшого бармена пропрацював трохи більше за пів року.

За цей час:
* набрав команду професіоналів
* поставив нову коктейльну карту та вивів бар на новий рівень
* раз на місяць переоблік усієї барної продукції, генеральні прибирання
* замовлення товару напряму у постачальника, ведення аудиту, контроль товарної продукції
* робота з класикою, проведення дегустацій по міцній групі

Барбек🧊

from 09.2019 to 01.2020 (4 months)
LoggerHead бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Якими були мої обовʼязки:
• замовлення необхідної продукції для комфортної роботи бару
• підготовка усіх робочих станцій на барі до роботи
• усі можливі премікси та прикраси для коктейлю - моя задача
• після відкриття бару постійний конект з барменами, допомога їм у роботі, принести чистий посуд, розрахувати гостя, прийняти замовлення і тд.

Бармен / Старший бармен🥃

from 07.2017 to 06.2019 (1 year 11 months)
Menua Musashi (ресторан японської кухні), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Карʼєрний зріст від лінійного бармена до старшого бармена.
Після того, як зайняв посаду старшого бармена, я ніс відповідальність за :
• усю товарну продукцію,
• проведення переобліків 2 рази на місяць,
• робота з R- Keeper, опрацювання чеків та робота з касою,
• ген. прибирання, контроль чистоти на барі,
• ведення документації, замовлення товару по мірі необхідності, контроль залишків на барі.

Education

НУХТ

Облік та аудит, Київ
Unfinished higher, from 2015 to 2019 (4 years)

Additional education and certificates

Тренінги та дегустації по вину та міцній групі

Більше 10 тренінгів по різним видам алкоголю

PeaceIT (front-end)

2018-2019

Knowledge and skills

MS Office Adobe Photoshop Користувач ПК Фотография Дизайн Пунктуальність Привітність Приготування кавових напоїв Неконфліктність Доброзичливість Приготування коктейлів Інвентаризація Контроль залишків R-Keeper Висока працездатність Знання міцної групи алкоголю Міксологія Знання винної карти Саморозвиток

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • French — beginner

References

Бондаренко Роман Константинович

Бондаренко Роман Константинович

Бар-менеджер, Menya Musashi

Contact details are hidden

Additional information

Чистяков Ярослав Олегович
Дата народження : 25.03.1998
Повних років : 26 років
Прописка: Україна, Київ
Бажана вакансія: бармен, старший бармен, бар-менеджер
Контактна інформація : [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)


Освіта:
2015-2019 Національний Університет Харчових Технологій
Научна степінь: бакалавр
Факультет: облік та аудит
Знання мов:
Українська, російська – вільно
Англійська - Intermediate
Бажаний час до роботи : немає значення
Додаткова інформація: займаюсь спортом та саморозвитком.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: