Михаило
Керуючий баром, бар-менеджер, старший бармен, 40 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 37 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5171001
Work experience
Бар-менеджер
from 01.2019 to now
(5 years 3 months)
Нові проекти, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• розробка концепції для бару, ресторану, кафе, кав'ярні
• розрахунок суми вкладень для відкриття нового бару, кав'ярні, ресторану
• ТЗ на проектування розміщення обладнання бару
• створення стандартів
• створення меню
• пошук та підготовка персоналу
• запуск в роботу
Шеф-бармен
from 01.2019 to now
(5 years 3 months)
Ресторан Прага, ТОВ (Київ), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка нових проектів для сім'ї ресторанів
- весь класичний документообіг бару
- аналіз продажів
- рейтинг ефективності для барменів і мотивування на основі аналізу цього рейтингу
- співпраця с постачальниками, розробка спільних івентів
- оновлення меню
- переоблік
- планування закупівель обладнання та інвентарю на рік
Бар-менеджер
from 12.2016 to 11.2018
(1 year 11 months)
ресторан Наша Дача, FLG, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація та стандартизація роботи бару:
- створення та впровадження чек аркушів (робота з додатками iAuditor та Mojoform)
- створення документів (регулярної закупівлі, БПРБ, графіків роботи, сезонних ідеї та пропозицій, графіка роботи з меню, обліку інвентарю та інше)
- аналіз продажів та робота з топовими та низькими продажами за окремими позиціями (стоп та плей листи)
- розробка разів на місяць сезонних напоїв з низьким фудкостом (максимальний прибуток ресторану)
- робота з командою (аналіз роботи, моніторинги, індивідуальне навчання, мотивація)
- розробка календарів для кожного з команди бару та особистого - у кожного бармена були свої обов'язки та частота їх виконання)
- робота з постачальниками для оптимізації та здешевлення роботи з ними
- робота з меню (розробка, щоквартальне оновлення)
- переобліки та контроль залишків
- планування та відстеження таких параметрів як фудкост, залишок складу, сума закупівлі на місяць, частка бару по відношенню до кухні.
Засновник, CEO
from 05.2014 to 06.2016
(2 years 1 month)
street bar "Salty dog", Алматы (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття з нуля двох барів за рік
Повний контроль роботи бару
Фінансові звіти для інвесторів, робота з персоналом (контроль, мотивація, створення сприятливих умов), розробка меню напоїв та кухні, робота з постачальниками
Аналітика та стандартизація
Бар-менеджер
from 08.2012 to 05.2014
(1 year 9 months)
restaurant & lounge "pyjama", Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з калькуляціями, проведення інвентаризації та контроль залишків, робота за барною стійкою.
Адміністратор-бармен
from 05.2008 to 06.2012
(4 years 1 month)
Ресторан Kampanja, Арт-клуб Ambar, Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна організація роботи у двох ресторанах одночасно. Фінансові звіти, робота з документами, прийом на роботу та навчання персоналу, виплата зарплати, контроль за залишками та закупівля товару (бар, кухня, госп. склади), складання меню, робота з постачальниками, розробка концепцій для нових ресторанів, пошук шляхів розвитку старих , втомлених закладів громадського харчування
Education
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Інженер технолог продуктів харчування, Харків
Higher, from 2004 to 2008 (4 years)
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — beginner
References
-
Диброва Роман
Управляющий, городское кафе Goocha
Contact details are hidden -
Петренко Максим
Управляющий, DonKeyHot
Contact details are hidden
Additional information
Добрий, спокійний завжди готовий вислухати та знайти компромісне рішення. Впевнений користувач пк і всіх з ним пов'язаних програм
У хороших умовах генерую багато корисних ідей
Хобі: велоспорт та книги
Similar candidates
Директор, зам. директора, начальник СБиО, старший менеджер, руководитель
25000 UAH, Kyiv
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Kyiv
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Kyiv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Kyiv