Resume from February 26, 2024 File

Олександр

Електромонтер

City:
Pryluky

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Тіпікін Олександр Валерійович
Освіта вища, закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Електричні машини і апарати».

Найдовше пропрацював електриком на харчовому підприємстві з 2007 по 2016 рік.
Обов’язки: пошук неполадок та ремонт електричної частини обладнання. Мав можливість вивчати контролери, систему Step 7, перетворювачі частоти (підключення і заведення параметрів). У цей час на багатьох лініях замінювали приводи постійного струму на асинхронні.

З 2016 по 2019 працював на підприємстві, яке штампувало вироби з фенопласту, де виконував капітальні ремонти електричної частини пресів (монтаж щитів управління з нових комплектуючих, прокладання кабелів, підключення датчиків).

Захоплююсь конструюванням електроапаратів. Вдома вдалося виготовити: зварювальний трансформатор (регулювання струму через перемикання кількості витків у первинній обмотці), зарядний пристрій для автомобільного акумулятора на тиристорах (систему управління придумав сам), стрілочний та цифровий мультиметри (останній на контролері PIC16F676, програма для якого складена мною в асемблері).

Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: