Резюме від 26 лютого 2024 Файл

Олександр

Електромонтер

Місто:
Прилуки

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Тіпікін Олександр Валерійович
Освіта вища, закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Електричні машини і апарати».

Найдовше пропрацював електриком на харчовому підприємстві з 2007 по 2016 рік.
Обов’язки: пошук неполадок та ремонт електричної частини обладнання. Мав можливість вивчати контролери, систему Step 7, перетворювачі частоти (підключення і заведення параметрів). У цей час на багатьох лініях замінювали приводи постійного струму на асинхронні.

З 2016 по 2019 працював на підприємстві, яке штампувало вироби з фенопласту, де виконував капітальні ремонти електричної частини пресів (монтаж щитів управління з нових комплектуючих, прокладання кабелів, підключення датчиків).

Захоплююсь конструюванням електроапаратів. Вдома вдалося виготовити: зварювальний трансформатор (регулювання струму через перемикання кількості витків у первинній обмотці), зарядний пристрій для автомобільного акумулятора на тиристорах (систему управління придумав сам), стрілочний та цифровий мультиметри (останній на контролері PIC16F676, програма для якого складена мною в асемблері).

Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: