Resume from May 8, 2024 File

Микита

Керуючий рестораном, кафе, доставкою

Age:
29 years
City of residence:
Kropyvnytskyi
Ready to work:
Cherkasy, Kropyvnytskyi, Kyiv, Uman, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Бондаренко Микита Олександрович

Вік:29 років
Місто проживання:Кропивницький
Готовий працювати:Кропивницький, Дистанційно
Контактна інформація
Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Досвід роботи
Керуючий доставкою їжі
з 08.2020 по нині
ZORI Meat gastropub, Харків (Ресторанний бізнес)
Функціональні обов'язки: Підбір, навчання та контроль персоналу, контроль маркетингових активностей, налаштування та підтримка працездатності відділу, ведення звітності, контроль залишків та пошук нових постачальників, робота з iiko, розробка мотиваційних систем, робота зі скаргами, робота з документами та бухгалтерією.
Позаштатний працівник
з 02.2020 по 03.2020
Суші бар «Суші та вино», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Функціональні обов'язки: відкриття нової мережі закладів, розробка меню та технологічних карт, навчання персоналу, консультації в перший час роботи
Менеджер з розвитку
з 12.2019 по 07.2020
Raketa, Харків (IT Food - tech)
Функціональні обов'язки: пошук та залучення нових партнерів (сегмент HORECA), холодні дзвінки та проведення зустрічей, презентація продукту; ведення бази партнерів; проведення переговорів, робота із договорами та бухгалтерією

Менеджер з продажу
з 04.2018 по 11.2019
ТОВ «Суші Продукт +», Харків (продаж делікатесної групі товарів)
Функціональні обов'язки: робота з особистою клієнтською базою, пошук нових клієнтів, формування комерційних пропозицій, укладання договорів, відрядження та проведення особистих зустрічей, налагодження комунікацій з проблемними клієнтами, робота з дебіторською заборгованістю, ведення звітності, організація продажів у Києві та Київській області.
Позаштатний працівник
з 10.2017 по 12.2017
Доставка суші Сусіди, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Функціональні обов'язки: відкриття нової мережі закладів, розробка меню та технологічних карт, робота з системою обліку, консультація щодо необхідного обладнання, навчання персоналу

Кухар, сушист, кухар-універсал, су-шеф
з 06.2013 по 02.2018
Мафія, Синдикат Вкуса, First Line Group, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Технологічний факультет, Харків
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
школа менеджерів «АБІС», закінчив з відзнакою.
2018 год. 1 месяц
BOOSTA Academy - SMM та таргетінг
2022, 2 місяці
Genius space - PPC
2022, 2 місяці
Знання і навички
MS Excel, MS Word, Пользователь ПК, 1С, MS PowerPoint, CRM, iiko, Poster
Знання мов
• Російська ─ вільно
• Українська ─ вільно
• Англійська ─ середній
Додаткова інформація
Професійні навички: навички ведення ділових перемовин, досвід побудування успішних проектів, вміння працювати в команді і на результат, вміння працювати в режимі багатозадачності, відповідальність

Особисті якості: грамотна мова, презентабельна зовнішність, цілеспрямованість, комунікабельність, активна життєва позиція, ініціативність, пунктуальність, прагнення розвитку та професійного зростання.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: