Anastacia
Керуючий рестораном
- Age:
- 34 years
- City:
- Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10401168
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Дата народження: 03.10.1989
Місто: Одеса
Телефон: [
E-mail: [
Досвід роботи
Державна служба 2011- 2016рр
Бар Bourbon,
Одеса– управляюча
Січень 2017 - грудень 2018
Обов‘язки:
1. Повний контроль за направленнями.
2. Ведення звітності.
3. Бухгалтерський облік.
4. Прийом на роботу персоналу та його навчання.
5. Розробка та оновлення меню бару та кухні.
6. Робота з постачальниками та підписання договорів.
7. Вирішення питань з державними органами.
Клуб Ministerium,
Одеса– управляюча
Грудень 2018 - березень 2019
Обов‘язки:
1. Повний контроль за направленнями.
2. Визначення концепції роботи клубу.
3. Підготовка кошторису необхідного для запуску клубу.
4. Ведення звітності.
5. Бухгалтерський облік.
6. Прийом на роботу персоналу та його навчання.
7. Розробка та затвердження меню.
8. Робота з постачальниками та підписання договорів.
9. Контроль за складами та товаром.
10. Контроль та супроводження закупівель.
Запуск проектів під ключ
Одеса– керуюча проектами
січень 2020 - по теперішній час
З січня 2020 року, мною було відкрито ряд проектів від невеличких сезонних кафе на березі Чорного моря, більярдного клубу до европейского кафе на Балі (Індонезія). Останній був міжнароднім проектом і я повністю побудувала його починаючи з фундаменту, контролю за ремонтом, персоналом, юридичними та фінансовими питаннями и закінчуючи дрібними деталями у дизайні.
Основні обов’язки:
1. Розробка концепції закладів.
2. Пошук підрядників.
3. Пошук матеріалів та розробка дизайну.
4. Організація та контроль будівництва
5. Формування графіку будівельно-монтажних робіт
6. Аналіз ефективності витрат під час будівництва
7. Виявлення дефектів і контроль своєчасного усунення
8. Формування звітності за проектом
9. Взаємодія з державними та контролюючими органами
10. Отримання і контроль дії дозвільних документів
11. Організація і оперативне ухвалення необхідних технічних і організаційних рішень з
метою дотримання термінів будівництва;
12. Закупівля та ергономіка капітального, кухонного та барного устаткування
13. Розробка кухонного та барного меню, контроль розрахунків ТК та КК
14. Формування цінвої політики, ротації асортименту
15. Набір персоналу, проведення особистих співбесід. Підготовка та навчання персоналу. Атестація.
16. Бухгалтерський облік.
17. Участь у проведені інвентаризації бара.
18. Робота з постачальниками. Закупівлі та їх контроль.
19. Організація доставки із закладу.
20. Підготовка звітності для інвесторів та керівництва
21. Ведення переговорів з партнерами, постачальниками.
22. Організація роботи закладу та персоналу.
Освіта
Запорізький національний університет, м. Запоріжжя
З 2006 - 2011 рр.
Освітньо- кваліфікаційний рівень - спеціаліст
Спеціальність -правознавство, кваліфікація -юрист.
НАВИЧКИ
Вміння розставляти пріоритети.
Вміння працювати в команді.
Організаційна освідомленість.
Ефективне прийняття рішень.
Готовність до навчання.
Неконфліктність.
Знання мов:
Українська -вільно,
Російська -вільно,
Англійська - з перекладачем
More resumes of this candidate
Lviv, Odesa
Хоменко Анастасія Дата народження: 03.10.1989 Місто: Одеса Телефон: (телеграм) E-mail: Досвід роботи Державна служба Червень 2011 - грудень 2016 Бар Bourbon 2017-2019 Клуб Ministerium 2019 1. Організація...
Lviv, Odesa
Хоменко Анастасія Дата народження: 03.10.1989 Місто: Одеса Телефон: (телеграм) E-mail: Досвід роботи Головне управління юстиції у Запорізькій області , Запоріжжя– головний спеціаліст відділу кадрової роботи...
Similar candidates
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Odesa, Kyiv
,
more 2 cities
Керуючий рестораном, операційний директор
Odesa
Управляющий кафе
Odesa
Менеджер ресторана, управляющий рестораном
30000 UAH, Odesa
Керуючий рестораном, кафе
Odesa
Управляющий рестораном
Odesa