Resume from May 2, 2024 PRO

Станіслав

Керуючий рестораном, кафе

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник ресторану - кондитерської

from 11.2022 to 01.2024 (1 year 2 months)
Sant Restobar, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Створення та запуск проєкту разом з засновницею.
- Приймав безпосередню участь у розробці концепції та дизайну.
- Займався впровадженням та налагодженням усіх систем та
програм для забезпечення обліку, аналітики та контролю.
- Підбирав персонал та впроваджував мотиваційні системи.
- Робота з меню та технологічними картами, робота над
складовими та собівартістю позицій у меню.
- Створював та впроваджував бізнес-процеси та стандарти
компанії. Контролював їх виконання.
- Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.
- Виконував обовʼязки менеджера з закупівлі та HR менеджера.
- Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальними
підприємствами.
- Забезпечував безперебійну роботу закладу.
- Контролював фінансовий відділ та показники ресторану.
- Частково займався обовʼязками менеджера з маркетингу та
продажів.

Заступник керівника кафе

from 04.2022 to 10.2022 (6 months)
Park Willow, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

- Займався підбором та мотивацією персоналу. .
- Контролював виконання стандартів компанії та надання високої
якості сервісу.
- Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.
- Взаємодіяв з постачальниками, планував бюджети.
- Забезпечував безперебійну роботу закладу.
- Займався вирішенням конфліктів.
- Співпрацював з контролюючими органами.

Керівник, засновник

from 06.2021 to 02.2022 (8 months)
Pepperoni pizza bar, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

- Створив та запустив власний проєкт з доставки піци.
- Займався розробкою концепції та дизайну, підбором
персоналу, складанням меню та технологічних карт.
- Контролював роботу усіх підрозділів піцерії та фінансовий
облік.
- Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальними
підприємствами.

Керівник кафе

from 09.2020 to 04.2021 (7 months)
I Feel city cafe (I Feel Group), Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

- Керував перезапуском об'єкта після локдауну, включаючи
капітальний ремонт, зміну концепції та меню, підбір персоналу.
- Вивів ресторан на докарантинні показники прибутку, кількості
гостей, якості страв та обслуговування в перші три місяці.
- Збільшив валовий прибуток на 40% протягом 6 місяців після
перезапуску.

Керівник кафе

from 09.2018 to 08.2019 (11 months)
I Feel city cafe (I Feel Group), Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

- Скоротив плинність кадрів до 20% шляхом мотиваційних програм та регулярних атестацій.
- Створив дружню та доброзичливу атмосферу для працівників і гостей.
- Організовував та проводив навчання для підвищення кваліфікації працівників.
- Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 10%.
- Збільшив рейтинг позитивних відгуків з 4 до 4,7 бала.
- Зменшив операційні витрати на 7% шляхом перегляду та перерозподілу бюджетів.
- Підвищив рентабельність меню на 5% внаслідок моніторингу цін вхідної та вихідної продукції, виправлення помилок у КК та регулювання товарного портфеля.
- Збільшив валовий прибуток на 15% та чистий прибуток на 35% внаслідок організації й контролю
усіх підрозділів кафе, дотримання планів та бюджетів, управління командою

Керівник кафе

from 03.2018 to 03.2020 (2 years)
Campania pizza & pasta (I Feel Group), Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

- Скоротив плинність кадрів до 10% шляхом впровадження
мотиваційних програм та і створення дружньої та
доброзичливої атмосфери для працівників і гостей.
- Організовував і проводив навчання та регулярні атестації для
підвищення кваліфікації працівників.
- Брав участь у розробці, впровадженні та аналізі результатів
маркетингових заходів.
- Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 30%.
- Збільшив рейтинг позитивних відгуків з 4 до 4,7 бала в Google
- Зменшив операційні витрати на 14% шляхом перегляду та
перерозподілу бюджетів.
- Підвищив рентабельність меню на 9% завдяки моніторингу цін
вхідної та вихідної продукції, виправлення помилок у КК та
регулювання товарного портфеля.
- Збільшив валовий прибуток на 35% та чистий прибуток на 600%
внаслідок організації і контролю усіх підрозділів кафе,
дотримання планів та бюджетів, управління командою.

Адміністратор кафе

from 11.2016 to 12.2017 (1 year 1 month)
Кафе "Компот" (Корпорація "Реста"), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор-бармен

from 05.2015 to 11.2016 (1 year 6 months)
Кафе "Sherlokh", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

from 10.2014 to 04.2015 (6 months)
Irish Pub, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор-бармен

from 11.2013 to 06.2014 (7 months)
Кафе "Jeronimo, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

from 05.2013 to 10.2013 (5 months)
Ресторан "A-Tavola, Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

from 06.2012 to 03.2013 (9 months)
Ресторан "Bigoli" (La Famiglia), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен, адміністратор

from 01.2011 to 04.2012 (1 year 3 months)
Кафе "Панні Піца", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Криворізький національний університет

Електротехніка, Кривий Ріг
Unfinished higher, from 2011 to 2013 (2 years)

Криворізький політехнічний технікум

Електротехніка, Кривий Ріг
Specialized secondary, from 2007 to 2011 (4 years)

Additional education and certificates

Тренінг "Команда мечты"

2018. 1 день

Тренінг "Організація та управління рестораном"

2019. 2 дні

Тренінг "Мотивація персоналу та збільшення прибутку закладу"

2019, 2 дні

Тренінг "Структура компанії і як вона впливає на розвиток бізнесу"

2020, 3 дні

Knowledge and skills

MS Office R-Keeper Iiko Poster Choice Розробка та запуск проєкту Одночасне ведення двох об'єктів Модернізація концепції та структури компанії Розробка та впровадження бізнес-процесів Створення ефективної та замотивованої команди Створення затишної та доброзичливої атмосфери Створення WOW-сервісу

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: