Resume from May 2, 2024 PRO

Валентина

Менеджер по роботі з клієнтами, оператор контакт-центру, 18 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
57 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Оператор контакт-центру

from 05.2022 to 06.2023 (1 year 1 month)
Клініка естетичної медицини, Kиїв (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Телефонувала по базі клієнтів , розповідала про роботу, акції клініки та запрошувала на запис до лікаря. Вела запис до спеціаліста , інформувала клієнтів про запис по телефону, вайбер та СМС повідомлення. Розповідала клієнтам відносно програм клініки для покращення відвідування пацієнтами нашої клініки.

Менеджер по роботі з клієнтами

from 10.2008 to 07.2020 (11 years 9 months)
Каскад, ТД, Київ (Роздрібна торгівля)

Працювала менеджером з продажу меблів в торгівельних центрах м.Киева . Проводила роботу з клієнтами щодо рекламування товару в меблевих салонах з метою продажів, проводила заміри меблів на індивідуальні замовлення, підбір матеріалів, кольорів, дизайн меблів, оформлення замовлень. Контроль виконання замовлення щодо строків, якості меблів, доставки в термін замовнику. Логістика. Розстановка та дизайн салону в ТЦ. Навчала продавців оформленню замовлень, продажів і т.д.

Інспектор ОВС

from 07.1995 to 10.2008 (13 years 3 months)
Міністерство внутрішніх справ України, Київ (Охорона, безпека)

Працювала старшим інспектором відділу в оганах внутрішніх справ. Вела осіб які перебувають на обліку в ОВС та мають адміністративний нагляд після звільнення з місць позбавлення волі. Збирала всі матеріали для ведення профілактичних справ відносно осіб , що перебували на обліку, вела справи щодо цих осіб, вела адміністративний нагляд та здійснювала проведення відміток в ОВС цими особами, проводила профілактичні заходи. Збирала матеріали для адміністративних та кримінальних справ. Також вела архів справ. Вела загальний облік всіх категорій осіб що перебували на обліку. Виконувала всі щоденні звіти відділу, звіти за тиждень, звіти за місяц, квартальні та річні звіти відділу що передавались до ГУ МВС України в м.Києві. Також, готовались всі довідки щодо показників відділу для керівництва ГУ щодо статистики роботи відділу та ін.

Медсестра

from 09.1985 to 07.1991 (5 years 10 months)
Київський обласний Будинок Дитини, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Виконувала роботу медичної сестри в Дитячому Будинку для дітей- сиріт. Виконувала призначення лікаря щодо призначень хворим діткам- іньєкції, препарати, вигрівання, всі процедури щодо вух, горла, носа. Також в мої обов"язки входило обов"язкові ігри з дітьми щодо покращення ємоційного стану дітей. Також, навчаючись на дефектолога в КДПІ , працювала вихователем з дітьми сиротами які мали розумову відсталість, фізичні вади. Проводила заняття щодо виховної роботи, розвитку та покращення ємоційного та фізичного стану дитини. Постійний нагляд за дітьми ,що обмежені в фізичних рухах, допомога в обслуговуванні діткам та їх подальшому розвитку.

Education

Київський державний педагогічний інститут ім. Драгоманова

Дефектологія, Київ
Higher, from 1988 to 1993 (5 years)

Курси медсестри для дитячих закладів

Медсестра, Київ
Unfinished higher, from 1984 to 1985 (1 year)

Річні курси медичної сестри для дитячих дакладів при Київському обласному Будинку Дитини.

Knowledge and skills

Ведення медичної документації Тактовність Доброзичливість Чесність Неконфліктність Медична інформаційна система

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: