Resume from May 27, 2024 File

Анастасия

Супервайзер

Age:
24 years
City of residence:
Kryvyi Rih
Ready to work:
Kryvyi Rih, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Лєбєдєва Анастасія
25 000 грн Повна зайнятість.
Місто проживання: Кривий Ріг
Готовий працювати: Дистанційно, Кривий Ріг.
Контактна інформація
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Перед ознайомленням: Я відкрита до нових пропозицій, з якими не маю досвіду роботи. Швидко навчаюсь, постійно знаходжусь у розвитку. Вмію використовувати набутий раніше досвід у нових сферах. Зараз готова розглядати вакансії на кшталт Супервізора, Тім-лідера, Керівника відділу продажів.
Досвід роботи:
Бізнес-тренер
з 09.2022 по 03.2023 (6 місяців) NatLine, Київ (Роздрібна торгівля) Створення програм навчання для нових менеджерів з активних продажів.
Створення програм навчання для діючих менеджерів теплої та холодної бази.
Ведення теоретичної частини навчання нових та діючих менеджерів.
Досягнення: завдяки моїй програмі навчання вдалося пришвидшити та покращити результативність навчання нових менеджерів, та покращити показники діючих. Супровід та коригування нових менеджерів на практичній частині навчання.
Утримання нових та діючих менеджерів.
Бізнес-тренер
з 11.2020 по 05.2021 (6 місяців) Green Balance, Киев (Роздрібна торгівля)
Обов’язки: Ведення груп стажерів на теоретичній програмі навчання (саме навчання створювала з нуля, і постійно покращувала).
Ведення груп стажерів на практичній частині (постійний контроль активності в лінії; прослуховування дзвінків, з метою надання зворотних зв’язків; проведення тренінгів з різних етапів продажів і розвитку soft-skills необхідних для запобігання вигорання) Досягнення:
1. За рахунок оптимізації програм навчання та робочих процесів – зменшився відток та підвищився відсоток тих хто пройшов стажування. З 4-6% до 10-11%.
2. Актуалзація і вдосконалення учбових матеріалів. Відео, презентації, конспекти, пам’ятки, тести і т.д.
3.Створення програм навчання в залежності від запиту керівництва та потреб КЦ.
4. Впровадження нових методик навчання, задля підвищення ефективності навчання.
Менеджер з продажів
з 09.2020 по 10.2020 (1 місяць) Green Balance, Киев (Сфера красоты и здоровья) Обов’язки: Своєчасний прозвон клієнтів. Якісна презентація продуктів компанії, після змістовного вияву потреб клієнта Здійснювати активні продажі. Відпрацьовувати заперечення клієнта. Коректне ведення СРМ системи
Досягнення. Чиста конверсія 30-35% По окремим позиціям – викуп замовлення з НП – вище середнього. Повна відсутність фроду.
Бренд-амбассадор,
агент служби підтримки з 08.2018 по 11.2019 (1 рік 3 місяці) BAT Ukraine, Киев
Виконання поставлених норм КРІ Повне знання всіх процесів вихідної лінії. Тричі нагороджена у 2019 році як «акула продаж». Виконання всіх умов КРІ, а саме:
• продажі;
• кількість дзвінків;
• якість розмов.
За прямим дорученням керівництва займалася прослуховуванням і оцінкою дзвінків агентів вихідної лінії. Ефективний розподіл робочих процесів серед агентів (операторів), які знаходяться в лінії, задля досягнення поставлених керівництвом цілей. Займалася навчанням груп новачків, після якого якість їх показників зростала. Займалася написанням скриптів, способів відпрацювання заперечень від клієнтів. Актуалізація бази знань по робочим процесам і продукту. Участь у розвитку маркетингової стратегії.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: