Resume from February 15, 2024 File

Віталій

Технолог харчової промисловості

Age:
28 years
City of residence:
Tulchyn
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Юрченко Віталій
Технолог з переробки продукції тваринництва (м'ясо, молоко та ін.)

Вік 27 років, досвід роботи за фахом 7 років.
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section); e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Мета: знайти роботу технолога виробництва / керівника виробництва (підрозділу виробництва, цеху) в компанії харчової промисловості.

Досвід роботи:
• З березня 2020 року – по сьогоднішній день
– технолог виробництва «ТОВ «ТУЛЬЧИНМ’ЯСО».
Основні обов’язки та досягнення:
• Управління технологічними процесами ковбасного виробництва;
• Відпрацювання нових видів продукції та нових рецептур поточного асортименту продукції;
• Управління якістю, безпечністю та виходами ковбасної продукції на етапі виробництва;
• Розробка та запровадження методів для збільшення термінів придатності продукції;
• Управління санітарним благополуччям підрозділів виробництва та пакування ковбасної продукції;
• Розробив та запровадив систему контролю якості та безпечності готової продукції в кінці технологічного процесу виробництва (до пакування);
• В фасувально-пакувальному відділенні розробив та запровадив систему санітарного благополуччя:
• використання постійного та одноразового спецодягу,
• санітарна обробка та дезінфекція рук працівників,
• дезінфекція інструментів та матеріалів, дезінфекція приміщень та повітря приміщень,
• лабораторний моніторинг санітарного стану;
• роботу з відходами;
• В фасувально-пакувальному відділенні розробив та запровадив систему контролю правильності пакування та маркування готової продукції згідно внутрішніх регламентів та законодавства;
• На складі готової продукції розробив та запровадив систему контролю виконання принципу FIFO при комплектації та відвантаженні партій готової продукції; а також періодичного контролю якості партій продукції; при потребі організація їх доопрацювання, вибраковки, переробки.
• Приймав участь у проектуванні та запуску цеху кулінарних напівфабрикатів з наступним управлінням ним;
• Під час відсутності виконую функції:
• Начальника та технолога цеху забою,
• Начальника та технолога дільниці обвалки;
• Обучив інспекторів з контролю якості готової продукції виробництва та складу готової продукції.

• З серпня 2017 року – по лютий 2020 року
– фахівець з якості «ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» (ТМ «М’ясна гільдія», «Ранчо», «GREMIO»).
Основні обов’язки:
• Контролю якості та безпечності готової продукції в кінці технологічного процесу виробництва (до пакування);
• Контроль санітарного стану фасувально-пакувального відділення;
• Контроль правильності пакування та маркування готової продукції згідно внутрішніх регламентів та законодавства в фасувально-пакувальному відділенні;
• Контроль виконання принципу FIFO при комплектації та відвантаженні партій готової продукції на складі готової продукції; а також періодичний контролю якості партій продукції; при потребі організація їх доопрацювання, вибраковки, переробки;
• Участь у розгляді рекламацій; розробка та запровадження коригувань та коригувальних дій.

Освіта:
• Житомирський національний агроекологічний університет,
• Факультет «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»,
• Технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва, магістр.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: