Resume from February 28, 2024 File

Игорь

Перекладач італійської, французької, іспанської, португальської

Age:
57 years
City of residence:
Kryvyi Rih
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

П.І.Б .: Казаков Ігор Володимирович
Дата народження: 12. 06. 1966
Місто проживання: м Кривий Ріг

Контактні телефони: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта: 1984-1991 рр. навчання в Одеському державному університеті на факультеті романо-германської філології, французьке відділення. Спеціальність: «Філолог, викладач французької мови та літератури»

Досвід роботи:
1. 1994-1998 рр.- перекладач в криворізькому філіалі кримського акціонерного товариства «Флора Фарм» (англійська-письмово, італійська - письмово і усно). Сприяв в налагодженні контактів з італійськими фірмами-експортерами лікувальної косметики та медичного обладнання, а також брав участь в реалізації проекту зі створення фабрики з виробництва лікувальної косметики за італійською технологією у Кривому Розі. Одночасно з цим співпрацював з організаціями міста, які займалися реалізацією італійських меблів і лакофарбової продукції. У 1998 р з ініціативи підприємців з м Болонья брав участь в організації виставки "Made in Italy", що проходила з 11-го по 14-те жовтня у Кривому Розі.
2.1997-2000 рр. - Позаштатний перекладач за контрактом з криворізьким представництвом Дніпропетровської Торгово-промислової палати.
3. 2000 - 2002 рр. - Завідувач відділом перекладів в криворізькому представництві Дніпропетровської Торгово-промислової палати.
4. З 2002 р по 2008 р - приватний підприємець. Напрямок діяльності: надання послуг з перекладу документів з/на іноземні мови з нотаріальним посвідченням.
5. З 2009 по 2014 р - Позаштатний перекладач за контрактом з криворізьким представництвом Дніпропетровської Торгово-промислової палати. Крім цього співпрацював з бюро перекладів "Лінгва" і туристичною агенцією «САМ» у Кривому Розі.
6. З 2014 по теперішній час працюю в якості позаштатного співробітника з бюро перекладів «Лінгва» у Кривому Розі, а також фрілансером.
Основна спрямованість: переклад документів з/на англійську, французьку, іспанську, італійську мови. Основна мова - французька (письмово і усно), друга мова - італійська (письмово і усно). Допоміжні мови - англійська, іспанська, португальська, каталонська, румунська (молдовська) (письмовий переклад особистих документів і текстів загальної тематичної спрямованості).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: