Resume from February 19, 2024 PRO

Руслан

Технолог харчової промисловості

Age:
20 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідуючий виробництвом

from 10.2022 to 12.2023 (1 year 2 months)
Пиріжковий рай (Харчова промисловість)

Education

ЖТЕФК ДТЕУ

181 Харчові технології, Житомир
Specialized secondary, from 2019 to 2023 (4 years)

Knowledge and skills

Пунктуальність Контроль якості продукції Знання правил зберігання продуктів Інвентаризація Робота в команді Контроль залишків Ведення документації Складання калькуляційних карт Розробка нових видів продукції Складання технологічних карт Навчання персоналу

Additional information

Мене звати Руслан, я технік-технолог за освітою. Можливо Ви знаєте мене, адже я учасник кулінарного шоу «МастерШеф 12 сезон».
Маю великий досвід роботи на пекарні, завідуючим виробництва. Здобна випічка, солона випічка, вироби з листового тіста, печиво, хліба - короткий перелік моїх навичок.
Маю чотири кейси роботи:
- перший кейс робота в Житомирі зав. виробництво на пекарні. Облік залишків, замовлення сировини, розробка та введення нової продукції, робота з персоналом. Розширили асортимент продукції, збільшили обсяги виробництва.
- другий кейс робота в Звягелі. Приїздив на два дні. За цей час оновили старі тех. карти та проробили нові види продукції. Додали до асортименту солодку випічку, круасан, слойку, ромову бабу. ( нові позиції виробляють та реалізують)
- третій кейс робота в Львові. Приїздив також на два дні. Був запит на круасан на маслі та різну слойку. Розробили та пропрацювали асортимент. ( нові позиції виробляють та реалізують)
- четвертий кейс робота в Києві. Працюю в КулДім

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: