Resume from April 29, 2024 File

Дмитро

Фахівець з розвитку та навчання персоналу, керуючий закладом

Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Понежа Дмитрий

Дата народження:
06 Гру 1987

Регіон:
Київ

Можливість переїзду:

Телефон (и):
[open contact info](look above in the "contact info" section)

E-mail:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Спеціаліст з розвитку та навчання персоналу / Керуючий закладом 30 000 грн.

(оновлено 03 Бер 2024)
    Ключова інформація


Досвід підбору та навчання персоналу: 8+ років більше ніж 500 співробітників з них навчив більше 50 наставників 17 менеджерів 4 керуючих закладом.
Досвід управління командою: 7+ роки (від 25 до 50 співробітників).

Професійні навички:
Командне лідерство
Коммунікабельність
Ініціативність
Оріентація на досягнення результату
Ровиток підлеглих
Управляння виконанням
Системність
Планування та організація
Кліенторіентовність

Особисті навички:
Стресостійкість
Уміння слухати
Вміння адаптуватися
Трудова етика
Креативність

Досвід роботи


Керуючий закладом
Гру 2014 - по сьогодні (9 років 4 міс)
Доминос Пицца Юкрейн, ООО
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси       

Розвиток та мотивація персоналу
Виконання плану продаж та складання бюджету
Впровадження та контроль стандартів компанії
Контроль роботи процесів: виробництво, сервіс, касова дисципліна, охорона праці, пожежна безпека, вимоги Держпродспоживслужби, КзоТ
Контроль матеріально-технічної бази
Формування звітів та моніторинг (продажі, P&L)
Проведення планових/внепланових аудиті
Аналіз роботи ресторану, здача звітності
Активна участь в розвитку менеджерів компанії
Ведення та разробка уніформи співробітників компаніі, робота з Українськими виробникми уніформи.
Пошук, тестування та контроль введення у роботу обладнання після початку повномашитабноі війни, створення бази Українських виробників та постачальників обладнання високої якості.

Опит в навчанні та розвитку персоналу:

Навчання та розвиток 17 менеджерів, 4 з яких стали директорами.
Активна участь у розвитку аудиторів операційної діяльності.
Розробка та впровадження комплексних програм тренінгів:
Розвиток ключових навичок та компетенцій майбутніх менеджерів ресторану.
Використання інтерактивних методів навчання (лекції, дискусії, групові вправи, кейси, рольові ігри, симуляції).
Налаштування та адаптація програм під індивідуальні потреби учасників.
Оцінка результатів та надання конструктивного зворотного зв'язку.
Участь у створенні та проведенні ассесмент-центру керівиків ресторанів:
Розробка програми оцінювання (тестування, кейси, інтерв'ю, ділові ігри, презентації).
Виступ у ролі асесора, демонстрація експертизи та об'єктивності.
Досягнення:
Завдяки участі в ассесмент-центрі вдалося відібрати найкращих кандидатів на посади керуючих закладом, що призвело до значного підвищення ефективності роботи ресторанів.
Розроблена програма оцінювання стала зразком для інших компаній у цій сфері.

Менеджер ресторана
Гру 2015 - Лис 2016 (1 рік)
Dominos Pizza
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси       
Основні обов'язки:
1.Контроль операційних циклів:
Планування та координація роботи персоналу:
Розподіл завдань та відповідальності.Слідкування за дотриманням графіків роботи.
Контроль за виконанням стандартів обслуговування.
Моніторинг та оптимізація виробничих процесів:
Контроль за якістю та безпечністю продуктів харчування.
Слідкування за запасами та замовленнями продуктів.
Контроль за витратами та собівартістю страв.
Забезпечення безперебійної роботи ресторану:
Вирішення проблем та форс-мажорних обставин.
Підтримка чистоти та порядку в ресторані.
Контроль за технічним станом обладнання.
2. Контроль за людьми:
Мотивація та стимулювання персоналу:
Створення позитивної та командної атмосфери.
Надання зворотного зв'язку та оцінка роботи.
Проведення навчаня персоналу.
Забезпечення дотримання правил та норм:
Дотримання санітарних норм та правил техніки безпеки.
Контроль за дотриманням корпоративної етики.
Вирішення конфліктів та непорозумінь.
3. Контроль за продуктами:Забезпечення якості та свіжості продуктів:
Співпраця з постачальниками.
Контроль за прийомом та зберіганням продуктів.
Проведення органолептичної оцінки продуктів.
Слідкування за запасами та замовленнями:
Розрахунок необхідної кількості продуктів.
Своєчасне замовлення продуктів.
Контроль за витратами та собівартістю страв.
4. Контроль за работоспособностью ресторана:
Підтримка чистоти та порядку:
Контроль за санітарним станом ресторану.
Організація прибирання та дезінфекції.
Контроль за технічним станом обладнання:
Своєчасне технічне обслуговування обладнання.
Виявлення та усунення несправностей.
Забезпечення безпеки гостей та персоналу:
Дотримання правил пожежної безпеки.
Надання першої допомоги.

Член бригады ресторана
Гру 2014 - Гру 2015 (1 рік 1 міс)
Dominos Pizza
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси       
1. Приготування продукції компанії:
Дотримання рецептів та технологій приготування страв.
Використання якісних та свіжих продуктів.
Забезпечення правильної подачі страв.
Контроль за санітарними нормами та правилами.
2. Контроль якості продукції:
Перевірка якості та свіжості продуктів.
Дотримання стандартів приготування страв.
Контроль за смаком, запахом та зовнішнім виглядом страв.
Виявлення та усунення невідповідностей.

Печатник
Тра 2010 - Лис 2014 (4 роки 7 міс)
ЧП Максим
Промисловість та Виробництво       
Контроль роботи печатного станка.
Обслуговування.
Допечатная подготовка та пост-печатная подготовка.

Освіта


Луганська державна академія культури і мистецтв (Луганськ )
рік закінчення 2011
Художник-дизайнер комп'ютерної графіки

Курси, тренінги, сертифікати


Посвідчення з ОП(Киев)
рік закінчення 2019
Маю навички як теоретичні так і практичні:
Система управління охороною праці.
Основні напрями роботи з охорони праці.
Вимоги до гігієни праці, здоров'я працівників.
Алгоритм розслідування нещасних випадків.
Принципи домедичної допомоги потерпілим на виробництві.

Сертификат пищевой безопасности ServSafe
рік закінчення 2019
Навичкі та вміння    в області безпеки піщевих продуктів.

Посвідчиння про проходження навчання та перевірки знань з питань пожежноі безпеки(Киев)
рік закінчення 2018
Маю достатні знання та навички з питань запобігання пожежі та дій у разі виникнення пожежі.

Додаткова інформація


Навички які допомогають досягати поставленних цілей
Здатність працювати під тиском часу
Високий рівень відповідальності
Лідерські здібності
Уміле управління часом
Старанність
Вміння розв'язувати проблеми
Хороша організація роботи
Використання різних видів контролів для досягнення результату
Швидка адаптація до нових умов
Аналітичне мислення
Легкість навчання новому
Співпереживання
Здатність мотивувати інших на розвиток

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: