Вікторія
Менеджер, керівник ресторану
- Age:
- 25 years
- City:
- Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10516319
Uploaded file
The file contains 1 more page.
Quick view versionThis resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Керівник , Менеджер ресторану
Про Себе
[
Комунікабельна;
[
Вимоглива;
Львів Емоційно стійка;
Відповідальна;
Висока працездатність;
Навички Повна віддача роботі;
Стресосійка;
1С Poster Finmap
Націлена на результат в роботі .
Servio Lunch-post
Choice Microsoft Office
ProFit
Досвід Роботи
Старший лаборант 2018 - 2019
Мови
ЛНУ.ім.Івана Франка Львів
Українська С1
Забезпечувати належну експлуатацію техніки та устаткування лабораторії.
Англійська В2
Відпрацьовувати наукові та звітні матеріали.
Німецька А1 Складати заявки, організовувати приймання, облік і збереження апаратури та
Іспанська А1 устаткування для лабораторії.
Участь у раціоналізаторській роботі з удосконалення матеріальної бази
лабораторії Університету.
Сертифікація Виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього
середовища, дотримувати норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
Олег Оникієнко
Контроль роботи лаборантів.
Київська асоціація офіціантів
2020 -
Офіціант 2019 - 2020
Restaron Пара Джанов і Портвейн Львів
Тренінг по сервісу
Обслуговування гостей.
Reikartz Hotel Group
Сервірування столів.
2021 -
Знання основних страв і напоїв.
Приймання замовлень, подача страв.
Загальні поняття сервісу Надання рахунку, розрахунок.
Сім'я Ресторанів Дмитрів Вміння працювати при великій кількості гостей.
Борисова Знання стандартів обслуговування.
2022 - Відкриття/закриття зміни.
Приготування гарячих напоїв.
Інвентеризація.
Досвід Роботи
Адміністратор ресторану 2020 - 2021
Gazda Group Budzzni Львів
Організація роботи ресторану.
Контроль дотримання касової дисципліни.
Проведення інвентаризації;
Мотивація, координація, контроль і навчання персоналу.
Забезпечення дотримання співробітниками затверджених правил, стандартів,
інструкцій.
Внесення і реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи
ресторану.
Проведення банкетів, оформлення ресторану до свят і заходів.
Нарахування заробітної плати персоналу .
Видача заробітньої платні.
Табелювання працівників.
Контроль проведення інвентаризації.
Організація закупівлі необхідного інвентарю та посуду.
Організаційно-технічні питання, підбір і навчання персоналу
Вирішення організаційних питань, робота з контролюючими
органами,технічними службами.
Розрахунок з постачальниками.
Укладання догоровір з новими постачальниками.
Контроль доставки.
Контроль дотримання фінансової дисципліни.
Приймання замовлення.
Робота з програмою 1С.
Ведення торгового звіту.
Закриття /відкриття зміни.
Розрахунок гостей.
Досвід Роботи
Менеджер ресторану 2021 - 2022
Атляс Львів
Робота з постачальниками;
Контроль закупики
Контроль документообігу;
Проведення процесу найму персоналу;
Контроль технічного стану ресторану;
Взаємодія з інстанціями, що перевіряють;
Складання графіків роботи та штатного розкладу;
Контроль переміщення та списання товарів;
Організація та безпосередня участь в інвентаризації;
Здійснення безперебійної роботи ресторану;
Контроль роботи персоналу (офіціанти, бармени, технічний персонал); Ведення
табеля обліку робочого часу;
Нарахування зарплати;
Організація та проведення бенкетних заходів;
Робота в залі постійний контакт з гостями для виявлення можливих потреб;
Робота з відгуками;
Вирішення конфліктних ситуацій ;
Проведення співбесід та стажування персоналу;
Організація та підготовка зали до заходу, банкетів;
Контроль дотримання касової дисципліни;
Закриття /Відкриття зміни
Досвід Роботи
Менеджер ресторану
Сім'я Ресторанів Дмитрів Борисова
2022 - 2023
Львів
Відкриття /Закриття зміни;
Контроль залу;
Контроль дотримання касової дисципліни;
Робота з постачальниками;
Укладання договорів з постачальниками;
Взаємодія з інстанціями, що перевіряють;
Складання графіків роботи та штатного розкладу;
Контороль дотримання місячного плану;
Складання плану на день
Робота з НАССР;
Робота в залі постійний контакт з гостями для виявлення можливих потреб;
Робота з відгуками;
Робота з маркетологами;
Контроль доставки ;
Проведення співбесід та стажування персоналу;
Ведення табеля обліку робочого часу;
Нарахування зарплати;
Проведення інвентеризацій;
Внесення інвентеризацій;
Контроль технічного стану ресторану;
Ведення звіту витрат;
Контроль документообігу;
Здійснення безперебійної роботи ресторану;
Запровадження документів по охороні праці;
Вирішення конфліктних ситуацій ;
Досвід Роботи
Керівник кав'ярні 2023 -
Grain
Планування, організація та контроль роботи ресторану;
Організація взаємодії всіх структурних підрозділів ресторану;
Раціональна організація праці персоналу ;
Забезпечення та контроль наявності необхідних запасів товарно-матеріальних
ресурсів;
Контроль технічного стану технологічного обладнання;
Ведення облікової та звітної документації;
Дотримання правил охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки,
санітарних правил та гігієнічних нормативів;
Планування та раціонально організація робочий час персоналу;
Контроль якості обслуговування відвідувачів;
Управління персоналом;
Організація діловодство;
Забезпечення прибутковості ресторану на основі грамотної маркетингової
політики ;
Оптимізація витрати під час ведення бізнесу;
Формування позитивного іміджу ресторану;
Організація та управління-контроль роботи підрозділів ;
Робота з постачальниками;
АВС аналіз;
Контроль цінової політики ресторану;
Підготовка звітності про виконану діяльність;
Підготовка та виконання завдань відповідно до стратегії компанії
Нарахування заробітньої плати;
Проведення та внесення інвентаризації;
Складання плану для ресторану;
Освіта
Туризм /Бакалавр 2016 - 2020
ЛНУ. ім. Івана Франка
Міжнародний туризм/Магістр 2020 - 2022
ЛНУ. ім. Івана Франка
Similar candidates
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Lviv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Lviv, Kyiv
,
more 2 cities
Директор ресторану, керуючий, менеджер, асистент
Lviv
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Lviv, Dnipro
,
more 8 cities
Операційна директорка мережі закладів харчування, керуюча кафе, баром, sales, project manager
Lviv, Kyiv
Бар-менеджер, керуючий баром
35000 UAH, Lviv, Vinnytsia
,
more 4 cities