Resume from March 28, 2024 File

Сергій

Бар-менеджер

Age:
30 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv, Odesa, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Сайт пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 10 березня 2024

Чешир Сергій
Бар-менеджер, управляючий,
40 000 грн
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік: 30 років
Місто: Київ

Контактна інформація
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Соціальні мережі:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Досвід роботи
Бар / бренд - менеджер
з 03.2024 по нині (менш ніж місяць)
КЕЙСИ., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття проектів “з нуля”.

Участь і допомога в створенні концепту закладу, визначення портрета потенційного
клієнта, формування стратегії розвитку ресторана.

Проектування і комплектування бара. Підписання договорів з постачальниками товарів
для закладу на максимально можливих вигідних умовах. ( Знижки від постачальників до
25% від базового прайса, спонсорування на івентах ), встановлення і налагодження
внутрішньої системи обліку продажу товарів, робота з касою.

Формування бюджету бара.
Організація і контроль ефективної і результативної роботи підрозділу бар. Систематизація
всіх процесів - створення технологічних карт, санітарних інструкцій, барних інструкції,
чеклистів робочих процесів і проведення інвентаризацій.

Створення і формування асортименту бара з костом х2 / х4.5.
Створення Унікальної барної і коктейльної карти з фудперінгом згідно кухні проекта.
Коктейлі відзначаються гостями і барним співтовариством, в Україні на конкурсах і в
соцмережах Європи і США.

Відбір і формування необхідної команди для ефективної роботи. Навчання персоналу і
створення мотивації.

Запуск проекта, перетин рубікону "в 0" і ведення стаціонарно чи дистанційно.

Бар / бренд - менеджер
з 05.2023 по 02.2024 (9 місяців)
Empire Hall, Київ (Роздрібна торгівля)
Проект з "0".
З додаткових задач - створення серій івентів з шоу, лекціями, дегустаціями і фудперінгом
для гостей Люкс сегменту.

Бар-менеджер
з 04.2021 по 07.2022 (1 рік 3 місяці)
Green Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0".
З додаткових задач - розробка і створення блоку "Контент" для закладу на платформах
ютуб, тікток, інстаграм.

Бар-менеджер
з 06.2020 по 08.2021 (1 рік 2 місяці)
Gastronom wine bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер
з 05.2020 по 07.2021 (1 рік 2 місяці)
Ygli, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0"

Бар-менеджер
з 02.2020 по 06.2020 (4 місяці)
Rabbit Rabbit, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 03.2019 по 07.2020 (1 рік 4 місяці)
Why Bar / Underhand, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0"

Бармен
з 03.2019 по 11.2019 (8 місяців)
NAM / BAO, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен
з 04.2016 по 12.2016 (8 місяців)
Nam / Bao, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен
з 02.2016 по 10.2017 (1 рік 8 місяців)
Alchemist Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен
з 02.2016 по 04.2017 (1 рік 2 місяці)
Pink Freud Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта
Академія адвокатури
Право
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати
HORECA SHOW
2020

Школа Олександра Мусатова. "Управління персоналом"
2021
Barometer Bar Show.
2017 , 2018, 2020, 2021

Школа Parovoz Speak Easy. Бар-менеджер. Управління
персоналом.
2020

Знання і навички
Стресостійкість, Здатність до навчання, Привітність, Приготування коктейлів,
Адаптивність, Poster, Інвентаризація, R-Keeper, Контроль залишків, iiko, Лате-арт,
Неконфліктність, Користувач 1С, Висока працездатність, Знання міцної групи алкоголю,
Ведення CRM, Міксологія, Знання винної карти

Знання мов
 Англійська ─ просунутий
 Французька ─ вище середнього
 Турецька ─ середній
 Українська ─ вільно

Рекомендації
Марина Субботіна
Директор з маркетингу, ASG Bar Consulting. На базі консалтингу відкрили 5 ресторанів.
Контактні дані приховані
Відкрийте контакти кадидата, щоб звʼязатись з тими, хто його рекомендує.

Додаткова інформація
Ціную чесність, відкритіть і професіоналізм. Вирощую ці якості в собі і працюю з
партнерами, що наділені цими якостями.

Резюме кандидата розміщено за адресою: https://www.work.ua/resumes/10492958/

More resumes of this candidate

Similar candidates

Бариста
Uzhhorod

Бариста
Odesa

Бармен
20000 UAH, Ivano-Frankivsk, Bukovel

Бариста
Odesa

Менеджер кав'ярні
20000 UAH, Lviv

Бариста
Ivano-Frankivsk

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: