Resume from March 31, 2024 PRO

Неонила

Адміністратор магазину, Data analyst

Employment:
Full-time.
Age:
22 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

HR-менеджер

from 01.2024 to 03.2024 (2 months)
SCM, Дистанційно (Телекомунікації, зв'язок)

Мої обов'язки включали пошук кандидатів, проведення співбесід та ведення бази даних. Я завжди буду старатися забезпечити високий рівень сервісу для кожного кандидата та забезпечити успішну співпрацю як для кандидатів, так і для вашої компанії.

Адміністратор магазину

from 08.2023 to 02.2024 (6 months)
Колос ЛТД, ООО (Віденські булочки, ТМ), Київ (Харчова промисловість)

Мої обов'язки включали організацію роботи персоналу, впровадження стратегій продажу та маркетингу, а також забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів. Моя робота була важливою складовою успіху команди та сприяла збільшенню обороту магазину. Я маю відмінні комунікативні здібності, вмію ефективно працювати в команді та приймати швидкі та стратегічні рішення для досягнення поставлених цілей.

Продавець-консультант

from 09.2021 to 03.2022 (6 months)
Сільпо, Київ (Роздрібна торгівля)

Під час роботи в магазині OFFTOP моя робота полягала в тому, щоб консультувати клієнтів у виборі товарів і відпускати товари на касі. Я була відповідальна за знання різноманітності продуктів, їх особливостей і характеристик, що дозволило мені надавати клієнтам якісні поради та допомагати їм приймати рішення. Робота на касі дала мені можливість навчитися ефективно використовувати платіжні системи та забезпечити швидку та коректну оплату. Моя комунікабельність і уважне ставлення до потреб кожного клієнта допомогли мені забезпечити високий рівень задоволеності клієнтів і підтримувати позитивну атмосферу в магазині.

Менеджер по роботі з клієнтами

from 09.2020 to 09.2021 (1 year)
Мaxi Group, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Під час роботи я отримала великий досвід у спілкуванні з клієнтами компанії. Мої обов'язки були: підтримувати зв’язок із клієнтами та допомагати їм вирішувати проблеми. Мої комунікативні навички та вміння працювати в команді дозволяють мені успішно виконувати поставлені переді мною завдання та забезпечувати високий рівень задоволеності у клієнтів. Завжди правильно ставлюся до роботи і намагаюся досягати хороших результатів.

Education

СЦПТОХТТ та РС

Кухар-кондитер, Суми
Specialized secondary, from 2017 to 2021 (4 years)

Additional education and certificates

GoIT

2024, 5 місяців

Knowledge and skills

Windows Email Skype Google MicroSIP AnyDesk Google Sheets SQL Стресостійкість Tableau Доброзичливість MS Excel MySQL Самомотивація Комунікабельність Управлінські навички Робота з касовим апаратом Адміністративна робота Контроль цінників Оформлення вітрини Контроль термінів придатності Контроль якості продукції Проведення касових операцій

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: