Resume from June 5, 2024 File

Юстина

Товарознавець, менеджер з закупівель в ресторан

Age:
44 years
City of residence:
Brovary
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

КРАСЮК ЮСТИНА ГРИГОРІВНА
04.12.1979 р.н.
м. Бровари

[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Мета
Отримати посаду менеджера по закупках ресторану, товарознавця. (дистанційно, або змішаний графік роботи).
Бажана заробітна плата 25 000 грн.

Загальний досвід роботи в ресторанній сфері:
16 років по квітень
2024 р.

• Товарознавець, обліковець в програмі Poster, ресторан “Eclat”, кальян-бар “MOLO” (аутсорсінг, консалтінгова компанія “ОК”), м.Київ
• Товарознавець, обліковець, технолог, сімейне кафе “BAZILIK”, м.Бровари
• Бренд-шеф, керуюча, організатор, технолог кафе “Lovita”, м.Батумi, Грузiя
• Керуюча, організатор, бренд-шеф, замiський ресторан "Fresco bistro", с.Рожни, Київська обл.
• Керуюча, адміністратор 2-ма ресторанами “BBQ” та “Ах, Odess”, м.Бровари
• Старший адміністратор-менеджер, ресторація м'яса та пива «Фермер», м.Бровари
• Керуючий менеджер, «Hot Café Maxi», мережа кафе при АЗК «ОККО», м. Київ
• Керуючий адміністратор, Стейк-бар «Швейк», м. Бровари
• Помічник директора, мережа фаст-фуд «Печена картопля» м.Київ
• Офiцiант, ресторан “Спорт”, м.Бровари
• Офіціант, перший нічний клуб з іноземними інвестиціями “Playoffs” при готелі “Либідь”, м.Київ.
Функціональні обов’язки в сфері роботи громадського харчування:
• Запуск та розвиток об`єктів з нуля; ребрендинг закладів;
• Менеджмент, маркетинг; складання, контроль, ведення бюджету закладу;
• Здійснення замовлень товару постачальникам, закупки, забезпечення;
• Пошук, співпраця, розрахунки з постачальниками;
• Приготування холодних та гарячих страв української, італійської, європейської , американської, частково східної кухні;
• Виготовлення кондитерських виробів;
• Співпраця з контролюючими органами;
• Контроль залишків товару, оцінка об'єктивних запасів, забезпечення товарними запасами;
• Контроль та аналіз технологічного процесу харчового виробництва на кухні, барі, мерчандайзинг вітрини, складання меню та тех.карт, формування собівартості та націнок, відпрацювання страв;
• Контроль виконання персоналом стандартів обслуговування та стандартів чистоти, штатної дисципліни;
• Контроль касової дисципліни, інкасації торгових виручок, документооборот, звіти, оприбуткування товарів, оформлення накладних, проведення інвентаризацій;
• Забезпечення об’єкту побутовими та хазяйськими засобами;
• Набір персоналу, формування графіку роботи, навчання та контроль роботи персоналу, табелювання, нарахування зарплат, ведення анкет, бази даних співробітників, написання посадових інструкцій, чек листи;
• Вирішення технічних питань по забезпеченню роботи закладу;
• Оформлення торгового залу РМ, декор інтер'єру ресторану,
• Організація акцій, свят, музичних програм, тематичних вечірок;
• Управління командою працівників до 40 чол.;
• Зворотній зв'язок та комунікація з гостями;
• Прийом та організація банкетів;
• Зовнішня реклама закладу, організація рекламних акцій;
• Складання меню, підбір, дегустація та участь в розробці нових страв;
• Досвідчений користувач програми Poster, навички роботи з R-Keeper, Iiko, 1С8;
• Діловодство та робота з документацією (вхідні, вихідні документи, договори, угоди, накладні, акти виконаних робіт, техкарти, рахунки-фактури, кошториси, чек листи, посадові інструкції, акти списання, ділове листування та ін.)

Освіта
• Школа кондитерів “Pastry-Chef school” Юлії Миколаєнко, 2021 р.
• Підвищення кваліфікації керівників ресторанів фаст-фуд (менеджмент, маркетинг, мерчандайзинг, сервіс, тайм менеджмент, HR, техніка безпеки, франчайзинг та ін.) 2016 р.
• Курси флористики та декору (флорист, декоратор), 2015 р.
• Тренінг «Особистого зростання» (лідерська програма), 2010 р.
• Державна Академія керівних кадрів культури та мистецтв (режисер театралізованих масових дійств), 2002 р.
• Вища школа реклами при Інституті журналістики Київського університету ім. Т.Шевченка (рекламіст), 1997 р.
• Київ.обл. училище культури (організатор КДД, хормейстер), 1996 р.
• Курси офіс-менеджерів, адміністраторів (офіс-менеджер, адміністратор), 1996 р.
• Школа крупье (круп'є), 1995 р.
• Школа модельного бізнесу (фотомодель),1994 р.
• Курси офіціантів, 1993 р.
• Курси ділової жінки та єтикету, 1992 р.

Додаткова інформація:
- Впевнений користувач ПК: Internet, Microsoft Office (Word, Exсel), Google doc, Poster, Canva. Навчики роботи: 1С8, R-Keeper,, Iiko.
- Водій з досвідом керування 14 років (права категорії В), творча особистість; логічне мислення; здатність і здатність розвиватись та швидко освоювати нові направлення діяльності, порядність; цілеспрямованість; енергійність; комунікабельність; відповідальність; дисциплінованість, акуратність; ініціативність; тактовність; хороші організаторські здібності; раціональність;

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: