Resume from May 27, 2024 File

Павло

Керуючий готелем, рестораном

Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

СКРИПНИК ПАВЛО
Керуючий, Операційний Директор,
F&B Менеджер

Досвід
Про Мене
Керівник Служби Ресторанів / F&B Manager
Завжди рухаюсь вперед. HAY boutique hotel and Spa by EDEM Family
Кожна перемога це досягнення для Буковель, Україна
моєї команди і для мене. Вересень 2022 - по цей час
Комунікативний, стійкий до
викликів, відповідальний, гнучкий Досвід запуску Бутік Готелю Преміум класу з номерним фондом
до нестандартних ситуацій, 40 номерів та СПА.
Організація робочих процесів на локаціях готелю з нуля.
стрімкий до нового досвіду та
Організація та проведення Тендерних процедур в закупівлях та
знань і розвитку.
в організації будівництва.
Робота з персоналом над підвищенням кваліфікації офіціантів та
барменів у сфері обслуговування та знання роботи кухні та бару.
[open contact info](look above in the "contact info" section) Створення Команди для 5ти зіркового сервісу.
Бюджетування та контроль видаткової частини Ресторанів та
[open contact info](look above in the "contact info" section) Барів.
Ведення аналітики продажів. Контроль FC% та BevC %. Аналіз
діяльності в тандемі з фінансово-економічною службою та
Україна Київ
оновлення бізнес плану повноцінної робити закладу.

Керівник Служби Ресторанів / F&B Manager
Мови
Grand Hotel Lviv
Львів, Україна
English (вільний Квітень 2022 - Вересень 2022
розмовний)
Організація та супровід іноземних груп у проживання та
Ukrainian (рідна) харчуванні.
Організація робочих процесів на локаціях готелю.
Навички Організація та проведення Тендерних процедур.
Робота з персоналом над підвищенням кваліфікації офіціантів та
Управління барменів у сфері обслуговування та знання роботи кухні та бару.
Організація кросстренінгів. Організація тренінгів та перевірка
Фінанси знань меню, сервісу, гостинності. Робота з персоналом для
Лідерство покращення якості обслуговування та мотиваційні програми
персоналу для збільшення доходної частини.
Унікальність підходу Бюджетування та контроль видаткової частини Ресторанів та
Критичне мислення Барів.
Ведення аналітики продажів. Контроль FC% та BevC %.
Бізнес комунікація Розробка та оновлення концепту меню закладу згідно Галицьких
Просування традицій та культури.
Робота з постачальниками. Взаєморозрахунки.
Ведення переговорів
Освіта Досвід

Національний Технічний Університет
Операційний Директор Ресторанів та Барів
«Харківський Політехнічний Інститут»
TSARSKY City Resort
факультет Інформатики та Управління
спеціальність Прикладна математика Київ, Україна
2003 - 2007 Листопад 2021 - Березень 2022

Курс “PRODIGY FINANCE” Бюджетування та контроль видаткової частини Ресторанів та
від SUPER LUDI Барів.
Cash Flow, Balance, P&L Управління та розвиток супровідних локацій Комплексу.
Фінансова Аналітика та Бюджет Підбір, управління та розвиток персоналу.
Бізнес Планування та Фінансова Організація робочих процесів.
Модель Ведення аналітики продажів. Контроль FC% та BevC %.
Розробка та оновлення концепту меню закладу.
Операційні Навички Розробка та використання мотиваційної програми для сервісу.
Робота з постачальниками. Взаєморозрахунки.
Ведення Касової документації, зняття та Робота із ВІП Гостем Комплексу.
контроль операцій
Ведення Кадрового обліку Заступник керівника Ресторанів та Барів / Deputy Manager
Робота з фінансовою частиною
Hilton Kiev
контролю та взаєморозрахунками
Київ, Україна
Досвід планування дохідної та
Вересень 2021 – Листопад 2021
витратної частини комплексу
Forecast планів згідно фактичних Організація та супровід іноземних груп у проживанні та
результатів роботи харчуванні.
Бізнес моделювання подій та P&L Організація робочих процесів на локаціях готелю.
зведення фактичних результатів Ведення аналітики продажів. FC% та BevC %
Досвід проведення інвентаризацій та Робота з персоналом для покращення якості обслуговування та
розбір і обґрунтування мотиваційні програми персоналу для збільшення доходної
Досвід роботи комп'ютерної служби частини
ресторану при фінансовому відділі
Менеджер Служби Барів / F&B Assistant Manager
Premier Palace Hotel Kiev
Операційні Навички Київ, Україна
Березень 2019 - Червень 2021
OPERA
MICROS Шість барів для керування.
SERVIO Розробка концепту оновлення Барів та проведення аналітичних
D2-keeper розрахунків в прибутку локації.
ІСМІ Розробка нового меню бару та кухні спільно з шеф-кухарем.
BAS / BAF Бухгалтерія Робота з постачальниками та контроль укладання договорів
ServeMe постачання та збуту алкогольними компаніями. Організація та
Choice проведення Тендерних процедур.
Пакет MIcrosoft Office Веде аналітики продажів. FC% та BevC %.
GOOGLE Office Контроль та введення HASPP процедур.
Розробка планових бюджетів з локацій.
Безпосередня робота з гостями та організація заходів від них на
локації.
Додатково
Робота з персоналом над підвищенням кваліфікації офіціантів та
барменів у сфері обслуговування та знання алкогольної
Сімейний стан: одружений складової бару. Організація тренінгів та перевірка знань Бару,
Діти: не маю сервісу, гостинності. Робота з персоналом для покращення якості
Категорія прав водія «В» обслуговування та мотиваційні програми персоналу для
Авто: так збільшення доходної частини.
Консультації гостей з напоїв та коктейлів.
Робота в лабораторії власного виробництва напівфабрикатів – як
алкогольних, так і безалкогольних. Розробка авторського меню
напоїв.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: