Resume from June 11, 2024 File

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10713695

Менеджер по роботі з клієнтами

City of residence:
Poltava
Ready to work:
Kyiv, Poltava

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Дишкант Катерина Анатоліївна

27.12.1985 р.н.
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section) (Viber, WhatsApp, Telegram)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:
1993 - 2003 рр.: Полтавський науковий ліцей № 3
2003 - 2008 рр.: Полтавський університет економіки і торгівлі: Магістр товарознавства та комерційної діяльності.
2019 - 2021.: Полтавський інститут економіки і права. Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»:
Магістр філології.
2022-2024.: Навчальний центр "Westfalia Schule. Dortmund" Німецька мова та література.

Досвід роботи:
2008 - 2011рр.: ФОП. Дишкант К.А
Дослідження ринку та формування асортименту. Співпраця з постачальниками товарів і послуг. Отримання, розміщення, підготовка та продаж товарів. Підготовка документів. Бухгалтерський облік. Документообіг. Звітність.

2011 - 2013 рр.: АТ «Дельта Банк», спеціаліст 3 категорії відділу дистанційного обслуговування клієнтів. Переговори з потенційними клієнтами. Оформлення документів. Повний і детальний аналіз фінансового стану та платоспроможності клієнта. Прийняття рішення про можливість надання кредиту. Супровід клієнтів з моменту оформлення до повного погашення кредиту.

2014 - 2016 рр.: АТ «КБ «Укрсиббанк», кредитний експерт:
Переговори з клієнтами. Отримання документів для отримання кредиту. Повний і детальний аналіз фінансового стану клієнта. Збір документів для отримання кредиту. Супровід клієнтів з моменту оформлення до повного погашення кредиту.

2016 - 2018 рр.: ТОВ «Поїхали з нами», менеджер з туризму:
Пошук та залучення нових клієнтів, робота з соціальними мережами, маркетинг, консультування клієнтів по продуктам компанії, укладання договорів, оформлення супровідних документів, робота з партнерами компанії, підтримка контактів з клієнтами і партнерами на майбутнє.

2018 - 2019 рр.: ТОВ "На Канікули", офіс- менеджер:
Пошук та залучення нових клієнтів, робота з наявною клієнтською базою, консультування щодо продуктів та послуг компанії, підписання договорів, оформлення відповідних документів, робота з партнерами компанії, супровід клієнтів на кожному етапі обслуговування, підтримка контактів з клієнтам і партнерами компанії.

2019 - 2020 рр.:«Bobtrade Education Consultants», радник та супервізор іноземних студентів Полтавського державного медичного університету. Супровід іноземних студентів при вступі до університету та адаптації.
Усний та письмовий переклад (англ.мова). Посередницька діяльність між студентами та керівництвом міжнародних компаній і керівництвом медичного університету.

2020 -2022 рр.: Ресторан "Рокет", Адміністратор:
Бухгалтерія, організація робочого процесу, робота з постачальниками, рекламна діяльність, маркетинг і робота з соціальними мережами, підбір та навчання персоналу, вирішення скарг і конфліктних ситуацій, тощо.

Мови:
Українська
Російська
Німецька B2
Англійська: вільно
Арабська: вільно.

Інші навички: MS Office (Word, Excel), соціальні мережі та ін.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: