• File

Владислав

Шеф-повар

Age:
29 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Cherkasy, Kyiv, Poltava, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

The file contains 4 more pages.

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ПОРТФОЛІО

Про мене
Я - шеф-кухар із 10-річним досвідом роботи на кухні. Моя
мета - не лише задоволення гастрономічних вподобань
клієнтів, а й створення незабутніх смакових вражень.
Протягом своєї кар'єри отримав безцінний досвід у різних
закладах, що дозволяє мені поєднувати традиційні рецепти з
інноваційними техніками приготування.

Я розпочав свій шлях кухарем гарячого процесу, здобуваючи
досвід та навички. Поступово, перейшовши до управління
меню та командою, я став шеф-кухарем, де поєдную
пристрасть до кулінарії та лідерські якості.
СУ-ШЕФ. Заклад “Amici/Perfetto” (жовтень 2023 - дотепер)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.

ШЕФ-КУХАР. Заклад “Аудиторія” (лютий 2023 - серпень 2023)

Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Створення нових страв та подальше впровадження їх
в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні.
Проведення інвентаризації на кухні.
Створення технологічних карт блюд.
СУ-ШЕФ. Ресторан “Eurocity” (2020 - 2022)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.

СУ-ШЕФ. Ресторан “СБН” (2019-2020)

Контроль якості приготування страв. Робота з
постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.
1. Управління кухнею та командою.
2. Розробка меню. Створення інноваційних,
збалансованих та сезонних меню.

3. Контроль якості страв.

4. Планування та організація роботи кухні.

5. Навички кулінарних технік. Володіння
різноманітними методами приготування страв
(жарка, тушкування, варка, су-від тощо).

Маю невеликий досвід в
6. Знання гігієни та безпеки.
консалтингу для закладів
харчування.
7. Комунікаційні навички (взаємодія з
персоналом, постачальниками та клієнтами для
забезпечення безперебійної роботи ресторану.
Зв’яжіться зі мною

stepanenko_chef

@vlad_st13

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: