- File
Владислав
Шеф-повар
- Age:
- 29 years
- City of residence:
- Vinnytsia
- Ready to work:
- Cherkasy, Kyiv, Poltava, Vinnytsia
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/12958939/
Uploaded file
The file contains 4 more pages.
Quick view versionThis resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Про мене
Я - шеф-кухар із 10-річним досвідом роботи на кухні. Моя
мета - не лише задоволення гастрономічних вподобань
клієнтів, а й створення незабутніх смакових вражень.
Протягом своєї кар'єри отримав безцінний досвід у різних
закладах, що дозволяє мені поєднувати традиційні рецепти з
інноваційними техніками приготування.
Я розпочав свій шлях кухарем гарячого процесу, здобуваючи
досвід та навички. Поступово, перейшовши до управління
меню та командою, я став шеф-кухарем, де поєдную
пристрасть до кулінарії та лідерські якості.
СУ-ШЕФ. Заклад “Amici/Perfetto” (жовтень 2023 - дотепер)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.
ШЕФ-КУХАР. Заклад “Аудиторія” (лютий 2023 - серпень 2023)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Створення нових страв та подальше впровадження їх
в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні.
Проведення інвентаризації на кухні.
Створення технологічних карт блюд.
СУ-ШЕФ. Ресторан “Eurocity” (2020 - 2022)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.
СУ-ШЕФ. Ресторан “СБН” (2019-2020)
Контроль якості приготування страв. Робота з
постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.
1. Управління кухнею та командою.
2. Розробка меню. Створення інноваційних,
збалансованих та сезонних меню.
3. Контроль якості страв.
4. Планування та організація роботи кухні.
5. Навички кулінарних технік. Володіння
різноманітними методами приготування страв
(жарка, тушкування, варка, су-від тощо).
Маю невеликий досвід в
6. Знання гігієни та безпеки.
консалтингу для закладів
харчування.
7. Комунікаційні навички (взаємодія з
персоналом, постачальниками та клієнтами для
забезпечення безперебійної роботи ресторану.
Зв’яжіться зі мною
stepanenko_chef
@vlad_st13
Similar candidates
-
Шеф-кухар
Kyiv -
Су-шеф
Kyiv -
Бренд-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар
40000 UAH, Kyiv, Other countries -
Шеф-повар (разработка меню в ресторан, кафе, бар)
60000 UAH, Kyiv -
Шеф-кухар
Vinnytsia, Dnipro , more 7 cities