• File

Andrey

Шеф-повар

Age:
45 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Бажана посада: Шеф-кухар. Адміністратор. Технік-технолог.
Місто: Дніпропетровськ
Можливість переїзду в інше місто: так
Освіта: (1995-1999) Середня - спеціальна, кваліфікація (технік-технолог).
У 2019 році закінчив з відзнакою Харківський державний університет харчування і торгівлі. Отримав кваліфікацію: ступінь вищої освіти – Бакалавр за спеціальністю "харчові технології".
Графік роботи: Повна зайнятість
Загальний стаж: 20+ років
ОСОБИСТІ ДАНІ
Андрій Сиротенко Рік народження: 1980 Стать: Чоловіча Сімейний стан: одружений Діти: немає
ДОСВІД РОБОТИ
Сфера послуг. Ресторанний бізнес. Організовую повний технологічний процес на виробництві. Контролюю ефективність підготовки виробництва до роботи. Здійснюю контроль безперебійної роботи технологічного обладнання.
• Володію процедурою формування меню. Складаю та наповнюю меню. Розробляю і впроваджую нові страви.
• Володію програмним забезпеченням, використовую офісну оргтехніку.
• Володію складанням та проведенням закупівлі продуктів харчування.
• Маю досвід в оцінці потужностей підприємства, розміщенні технологічного обладнання з урахуванням нормативів.
Маю рекомендації.
МІСЦЯ РОБОТИ
Кафе "БАМБУК", м. Дніпропетровськ, 2005 р. Посада: Шеф-кухар. Формування і розробка європейської кухні. Підбір і навчання персоналу. Складання технологічних карт і калькуляцій. Проведення закупівель. Організація виробництва виїзних (бізнес-ланчів).
Розважальний комплекс "ВОСХОД", м. Дніпропетровськ, 2006 р. Посада: Шеф-кухар. Розробка кошерного меню. Контроль і розвиток якості європейської та японської кухонь.
Пансіонат "МОРЕ", м. Алушта, 2008 р. Посада: Адміністратор. Організація роботи суші-бару. Опрацювання японської та італійської кухонь. Закупівля технологічного обладнання та інвентарю. Складання калькуляційних карт, меню. Запуск (фаст-фуду) "Кастель". Розробка меню та організація роботи.
Ресторан "ШПИЛЬКА", м. Харків, 2008 р. Посада: Шеф-кухар. Розробка, впровадження та подача нових страв європейської та японської кухонь. Перерахунок потужностей, формування та комплектація цехів. Планування і підбір обладнання. Складання та контроль закупівель.
(Дом Кабаре) і клуб "Небо", м. Дніпропетровськ, 2009 р. Посада: Управляючий. Організація роботи бару, кухні та санітарних приміщень. Підбір персоналу і робота з ним. Проведення закупівель (постачальники/бар/кухня/сан/господарські потреби). Організація банкетів тощо.
(Б.О) "Мустанг", м. Дніпропетровськ, (2012-2015 рр.), поселок "Кіровське". Посада: Старший зміни.
(Ц.О.Прибой) Кафе "Порт", м. Дніпропетровськ, 2016 р. Набережна Заводська, 2 Посада: Шеф-кухар. Відкриття з «0». Формування і розробка страв. Підбір і навчання персоналу. Складання технологічних карт, калькуляцій та меню. Організація і проведення закупівель. Закупівля посуду, доукомплектація обладнання. Своєчасне обслуговування "т.о". Дотримання санітарних норм і товарного сусідства.
(Прем'єр-готель) "Абрі", м. Дніпропетровськ, 2017 р. Посада: Шеф-кухар. Організація роботи персоналу кухні. Проведення банкетів та конференцій, шведський стіл. Підбір персоналу. Дотримання санітарних норм.
Готель "Заграва", м. Дніпропетровськ, Дарницька, 11а, 2017 р. Посада: Шеф-кухар. Організація роботи кухні. Підбір і навчання персоналу. Складання технологічних карт. Опрацювання нових страв. Розробка меню ресторану, конференц-меню, меню сніданків, меню шведської лінії. Організація і проведення закупівель. Дотримання правил гігієни. Проведення переобліку, санітарного стану кухні та обладнання. Дотримання правил зберігання і термінів реалізації.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Професійні навички, інтереси тощо: На посаді шеф-кухаря працюю 7 років. Знання російської, італійської, європейської, японської та авторської кухонь. Володію досвідом і навичками роботи на всіх ділянках виробництва – кухні. Повне бачення і організація роботи кухні. Вміння працювати з документацією, складання технологічних і калькуляційних карт. Повний підбір і навчання персоналу. Організація і контроль роботи персоналу, постановка технологічного процесу. Творчий підхід до роботи. Маю досвід відкриття кухні-ресторану з «0».
Англійська мова – початковий рівень Німецька мова – базовий рівень Французька мова – базовий рівень
Комп’ютер: користувач, програми (Word, Excel, 1С) Автомобіль – так (водійські права категорії A, B, C, стаж водіння 10 років)
Відрядження – так
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section) Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: