• PRO

Антон

Бренд-шеф, кухар

Employment type: full-time
Age: 36 years
City: Other countries
Employment type:
full-time
Age:
36 years
City:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Chef

from 02.2024 to now (1 year 9 months)
Four Seasons Hotel Monaghan, Monaghan Ireland (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд - шеф кухар ( азіатського напрямку )

from 11.2021 to now (4 years)
Епіцентр (центральний офіс), Киев (Нерухомість)

Шеф повар

from 05.2021 to 08.2021 (3 months)
Sapori Veri, Ирпень (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф - повар по франчайзингу (Аудитор ресторану ВАО і NАМ)

from 05.2010 to 05.2020 (10 years)
Мафия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота за фахом понад 12 років. Start-Up - підготовка і відкриття більше ніж 20-ти ресторанів «під ключ» в різних містах (Київ, Одеса, Миколаїв, Тирасполь (Молдова), Вінниця, Львів, Маріуполь, Сімферополь, Полтава, Чернігів, Лубни, Кропивницький) .
Є досвід роботи в консалтингових проектах (понад 7 закладів) . Планування технології кухні в AutoCAD, організація бізнес-процесів, складання технологічних і калькуляційних карт, ведення та облік внутрішньої документації, розробка основного, сезонного, банкетного, фуршетного меню. Впровадження і контроль дотримання стандартів, чистоти, харчової безпеки НАССР в мережі . Навчання персоналу кухні, проведення майстер-класів. Особисті якості:цілеспрямованість, творчий підхід, відповідальність,безперервне вдосконалення (тренінги, курси, майстер-класи,саміти)

Education

Мариупольский Гуманитарный Университет

Правовед, Мариуполь
Higher, from 2006 to 2010 (4 years)

Additional education and certificates

Стандартизація виробництва,стандарти чистоти та безпеки харчових продуктів (Мусатов А.2014-2015)

2014 - 2015

Курс навчання НАССР_ISO 22000

2019

Additional information

На даний момент я перебуваю і працюю в Ірландії. Розгляну цікаві проєкти по всій Європі. Будь ласка, зв'яжіться зі мною поштою або інстаграмом. Проекти з консалтингу, запуск меню :

1. ЯMISU – суші бар – Київ https://yamisu.kiev.ua/ru-shop/
2. Nevesomost' bar&restaurant – Суші бар - Обухів https://www.nevesomost.com.ua/
3. Я за susi - Суші бар - Маріуполь ,Ірпінь - https://yazasushi.com.ua/
4. Нова шаурма – Київ - https://tomato.ua/kiev/restaurants/novaia-shaurma

Фото робіт :

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: