Resume from January 24, 2024

Ольга

Менеджер-управитель ресторану

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник керуючого магазином

from 03.2019 to 05.2021 (2 years 2 months)
Сільпо Фуд, Львів (Роздрібна торгівля)

- організація та проведення стажування новоприйнятих працівників
- аналіз структури товарообороту та витрат магазину
- забезпечення виконання щомісячних/щоквартальних цілей роботи магазину
- за виробничої необхідності виконання обов‘язків працівників магазину
- контроль дотримання працівниками умов та правил роботи встановлених мережею
- організація та контроль основних технологічних процесів магазину
- контроль санітарно-гігієнічного стану магазину згідно діючих Санітарних правил і норм для підприємств торгівлі
- організація ведення обліково-звітної документації
- систематичний контроль якості товарів, обслуговування гостей
- комунікація з контролюючими органами та органами державної влади
- робота над покращенням якості діяльності магазину та надання основних послуг

Additional information

Мета: використання свого професійного досвіду і знань на посаді керівника/помічника керівника ресторану, кафе.
Досвід роботи:
1 квітня 2012-3 червня 2013 -мережа концептуальних авторських ресторанів "!Fest"
Офіціант

1 вересня - 1 липня 2014 туристичний комплекс "Термінал А"
Старший зміни

28 серпня 2014 - 1 квітня 2016 Фан-Бар "БАНКА" (FaneraProject)
Адміністратор

1 квітня 2016 -25 липня 2017 "ЛЮЛЯ" кавказька кухня ( фуд-корт)
Менеджер ( управитель)

Обов’язки:
•Контроль роботи персоналу , виробництво та реалізація
•Проведення співбесід ,підбір працівників, навчання
•Робота з постачальниками, розрахунок
•Складання оптимальних замовлень
•Проведення інвентаризації
•Ведення актів списань
•Ведення касової дисципліни
•Робота з ЧЕК-листами
•Контроль стандартів якості
•Контрольне зважування продукції на виході

Досягнення :
•Зростання кількості постійних відвідувачів
•Збільшення середнього чеку
•Зменшення відсотку списань
•Використання принципу FIFO (ротація)
•Систематичний контроль КЛС, написання тестів
• Засвоєння програми Quapos Profit
1 вересня - 1 липня 2014 туристичний комплекс «Термінал А»
Старший зміни
Обов’язки:
•Контроль роботи працівників залу
•Координація роботи офіціантів
•Організація фуршетів, бенкетів.

Тренінги:
• Обслуговування клієнтів(ресторанний сервіс)
•Розбір конфліктних ситуацій
•Різниця між офіціантом і кельнером
•Успіх продажів

Освіта:
2008-2012р. середня спеціальна/молодший спеціаліст; ЛДКХПП НУХТ( львівський державний коледж харчової і переробної промисловості при національному університеті харчових технологій),факультет економіки,спеціальність Готельне обслуговування;
2013-2015р. бакалавр, Львівська Комерційна Академія,готельно-ресторанна справа

Професійні навики:
Користувач ПК, Word, Exel (формули/таблиці).Уміння планувати та прогнозувати, прийняття нестандартних управлінських рішень.

Знання мов:
Англійська (середній)
Польська (середній)
Українська (вільно)

Російська (вільно)

Інше:
Хобі і вподобання: малювання,кіно,психологія,туризм,активний відпочинок,читання книг.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: