Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 января 2024

Ольга

Менеджер-управитель ресторану

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник керуючого магазином

с 03.2019 по 05.2021 (2 года 2 месяца)
Сільпо Фуд, Львів (Роздрібна торгівля)

- організація та проведення стажування новоприйнятих працівників
- аналіз структури товарообороту та витрат магазину
- забезпечення виконання щомісячних/щоквартальних цілей роботи магазину
- за виробничої необхідності виконання обов‘язків працівників магазину
- контроль дотримання працівниками умов та правил роботи встановлених мережею
- організація та контроль основних технологічних процесів магазину
- контроль санітарно-гігієнічного стану магазину згідно діючих Санітарних правил і норм для підприємств торгівлі
- організація ведення обліково-звітної документації
- систематичний контроль якості товарів, обслуговування гостей
- комунікація з контролюючими органами та органами державної влади
- робота над покращенням якості діяльності магазину та надання основних послуг

Дополнительная информация

Мета: використання свого професійного досвіду і знань на посаді керівника/помічника керівника ресторану, кафе.
Досвід роботи:
1 квітня 2012-3 червня 2013 -мережа концептуальних авторських ресторанів "!Fest"
Офіціант

1 вересня - 1 липня 2014 туристичний комплекс "Термінал А"
Старший зміни

28 серпня 2014 - 1 квітня 2016 Фан-Бар "БАНКА" (FaneraProject)
Адміністратор

1 квітня 2016 -25 липня 2017 "ЛЮЛЯ" кавказька кухня ( фуд-корт)
Менеджер ( управитель)

Обов’язки:
•Контроль роботи персоналу , виробництво та реалізація
•Проведення співбесід ,підбір працівників, навчання
•Робота з постачальниками, розрахунок
•Складання оптимальних замовлень
•Проведення інвентаризації
•Ведення актів списань
•Ведення касової дисципліни
•Робота з ЧЕК-листами
•Контроль стандартів якості
•Контрольне зважування продукції на виході

Досягнення :
•Зростання кількості постійних відвідувачів
•Збільшення середнього чеку
•Зменшення відсотку списань
•Використання принципу FIFO (ротація)
•Систематичний контроль КЛС, написання тестів
• Засвоєння програми Quapos Profit
1 вересня - 1 липня 2014 туристичний комплекс «Термінал А»
Старший зміни
Обов’язки:
•Контроль роботи працівників залу
•Координація роботи офіціантів
•Організація фуршетів, бенкетів.

Тренінги:
• Обслуговування клієнтів(ресторанний сервіс)
•Розбір конфліктних ситуацій
•Різниця між офіціантом і кельнером
•Успіх продажів

Освіта:
2008-2012р. середня спеціальна/молодший спеціаліст; ЛДКХПП НУХТ( львівський державний коледж харчової і переробної промисловості при національному університеті харчових технологій),факультет економіки,спеціальність Готельне обслуговування;
2013-2015р. бакалавр, Львівська Комерційна Академія,готельно-ресторанна справа

Професійні навики:
Користувач ПК, Word, Exel (формули/таблиці).Уміння планувати та прогнозувати, прийняття нестандартних управлінських рішень.

Знання мов:
Англійська (середній)
Польська (середній)
Українська (вільно)

Російська (вільно)

Інше:
Хобі і вподобання: малювання,кіно,психологія,туризм,активний відпочинок,читання книг.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: