Resume from April 16, 2022 PRO

Олександр

Директор магазину, старший продавець, начальник відділу, 16 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор

from 03.2020 to 09.2020 (6 months)
Домашній маркет, Винница (Роздрібна торгівля)

Організація роботи магазину продуктів харчування, а також організація роботи персоналу. Здійснення та контроль всіх операційних процесів магазину та документальне їх оформлення в 1С. Замовлення товару, аналіз запасів. Проведення ревізій та переобліків. Навчання персоналу з дотриманням стандартів мережі.

Старший продавець

from 11.2016 to 03.2018 (1 year 4 months)
Black Red White, Винница (Меблевий салон)

Допомога директору магазину в управлінні і ефективій роботі салону. Контроль заявок від моменту замовлення, до встановлення і збирання меблів у клієнта вдома. Ведення документообігу в "1С". Контроль ефективної роботи персоналу. Прийом та оприбуткування товару. Ведення звітності. Післяпродажне обслуговування (рекламації)

Продавець - консультант

from 08.2015 to 06.2016 (10 months)
Columbia, Винница (Роздрібна торгівля спортивним одягом, взуттям та аксесуарами)

Допомога покупцеві у виборі товару, на підставі його потреб, консультація, і продаж супутніх товарів. Прийом товару. Проведення ревізій і переобліку. Підтримка чистоти в магазині, мерчандайзинг. Перше місце по продажах, протягом усього періоду роботи.

Продавець - консультант

from 12.2014 to 05.2015 (5 months)
Город, Винница (Роздрібна торгівля одягом, взуттям, та аксесуарами)

Допомога покупцеві у виборі товару, на підставі його потреб, консультація, і продаж супутніх товарів. Прийом товару. Проведення ревізій і переобліку. Підтримка чистоти в магазині, мерчандайзинг.

Директор

from 09.2014 to 12.2014 (3 months)
Kari, Винница (Роздрібна торгівля одягом, взуттям, та аксесуарами)

Організація роботи магазину і ефективне управління колективом. Контроль фінансової та транспортної документації. Контроль поставок товару в магазин. Звітність, своєчасне проведення акцій, переоцінки товару, ревізії. Контроль планів продажу. Своєчасне виставляння товару.

Старший продавець

from 06.2013 to 08.2014 (1 year 2 months)
MEGASPORT, Винница (Роздрібна торгівля)

Організація роботи магазину і колективу. Контроль фінансової та транспортної документації. Контроль поставок товару в магазин. Звітність, своєчасне проведення акцій, переоцінок товару, ревізії. Контроль планів продажу. Своєчасне виставляння товару.

Кассир

from 12.2011 to 06.2013 (1 year 6 months)
Megasport, Винница (Роздрібна торгівля)

Ведення касових операцій (готівковий, безготівковий розрахунок, своєчасне проведення інкасацій) Знання 1С "Управління торгівлею для України"

Дизайнер - консультант, касир

from 06.2011 to 12.2011 (6 months)
Доминик, Вінниця (Роздрібна торгівля керамічною плиткою та сантехнікою)

Створення дизайну ванної кімнати в програмі Vi Soft, допомога клієнту у виборі плитки та сантехніки конкретно під його ванну кімнату, кухню. Ведення касових операцій в 1С. Робота в 1С (створення і обробка замовлень, контроль замовлень покупців)

Продавець - консультант

from 07.2008 to 06.2011 (2 years 11 months)
MEGASPORT, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Допомога клієнту у виборі товару, виявлення потреб людини, здійснення продажів. Прийом товару, переоцінка, ревізії, Переоблік.

Education

Вінницький Державний Аграрний Університет

Економіки і підприємництва, облік та аудит, Винница
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word 1С:Підприємство Управлінські навички 1С:Управління торгівлею

Additional information

Великий досвід роботи в торгівлі і в великому колективі. Перше місце по продажу в торговій мережі MEGASPORT та Columbia. Є досвід в відкритті великих магазинів (1000 метрів квадратних). Відповідальний, тямущий і стабільний. Вмію поводитися з людьми, та колективом. Завжди ввічливий, можу визначити яка людина зараз перед тобою і як з нею розмовляти, як до неї підійти, як дізнатися про потреби клієнта, організувати роботу колективу. Серйозно ставлюсь до роботи. Завжди з відповідальністю ставлюсь до своїх функцій, стосовно робочого процесу. Ефективне управління магазином. Знання 1С '' Управління торгівлею для України ''. При необхідності можу надати рекомендації з місця роботи в письмовому вигляді.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: