Резюме від 16 квітня 2022 PRO

Олександр

Директор магазину, старший продавець, начальник відділу, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 03.2020 по 09.2020 (6 місяців)
Домашній маркет, Винница (Роздрібна торгівля)

Організація роботи магазину продуктів харчування, а також організація роботи персоналу. Здійснення та контроль всіх операційних процесів магазину та документальне їх оформлення в 1С. Замовлення товару, аналіз запасів. Проведення ревізій та переобліків. Навчання персоналу з дотриманням стандартів мережі.

Старший продавець

з 11.2016 по 03.2018 (1 рік 4 місяці)
Black Red White, Винница (Меблевий салон)

Допомога директору магазину в управлінні і ефективій роботі салону. Контроль заявок від моменту замовлення, до встановлення і збирання меблів у клієнта вдома. Ведення документообігу в "1С". Контроль ефективної роботи персоналу. Прийом та оприбуткування товару. Ведення звітності. Післяпродажне обслуговування (рекламації)

Продавець - консультант

з 08.2015 по 06.2016 (10 місяців)
Columbia, Винница (Роздрібна торгівля спортивним одягом, взуттям та аксесуарами)

Допомога покупцеві у виборі товару, на підставі його потреб, консультація, і продаж супутніх товарів. Прийом товару. Проведення ревізій і переобліку. Підтримка чистоти в магазині, мерчандайзинг. Перше місце по продажах, протягом усього періоду роботи.

Продавець - консультант

з 12.2014 по 05.2015 (5 місяців)
Город, Винница (Роздрібна торгівля одягом, взуттям, та аксесуарами)

Допомога покупцеві у виборі товару, на підставі його потреб, консультація, і продаж супутніх товарів. Прийом товару. Проведення ревізій і переобліку. Підтримка чистоти в магазині, мерчандайзинг.

Директор

з 09.2014 по 12.2014 (3 місяці)
Kari, Винница (Роздрібна торгівля одягом, взуттям, та аксесуарами)

Організація роботи магазину і ефективне управління колективом. Контроль фінансової та транспортної документації. Контроль поставок товару в магазин. Звітність, своєчасне проведення акцій, переоцінки товару, ревізії. Контроль планів продажу. Своєчасне виставляння товару.

Старший продавець

з 06.2013 по 08.2014 (1 рік 2 місяці)
MEGASPORT, Винница (Роздрібна торгівля)

Організація роботи магазину і колективу. Контроль фінансової та транспортної документації. Контроль поставок товару в магазин. Звітність, своєчасне проведення акцій, переоцінок товару, ревізії. Контроль планів продажу. Своєчасне виставляння товару.

Кассир

з 12.2011 по 06.2013 (1 рік 6 місяців)
Megasport, Винница (Роздрібна торгівля)

Ведення касових операцій (готівковий, безготівковий розрахунок, своєчасне проведення інкасацій) Знання 1С "Управління торгівлею для України"

Дизайнер - консультант, касир

з 06.2011 по 12.2011 (6 місяців)
Доминик, Вінниця (Роздрібна торгівля керамічною плиткою та сантехнікою)

Створення дизайну ванної кімнати в програмі Vi Soft, допомога клієнту у виборі плитки та сантехніки конкретно під його ванну кімнату, кухню. Ведення касових операцій в 1С. Робота в 1С (створення і обробка замовлень, контроль замовлень покупців)

Продавець - консультант

з 07.2008 по 06.2011 (2 роки 11 місяців)
MEGASPORT, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Допомога клієнту у виборі товару, виявлення потреб людини, здійснення продажів. Прийом товару, переоцінка, ревізії, Переоблік.

Освіта

Вінницький Державний Аграрний Університет

Економіки і підприємництва, облік та аудит, Винница
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word 1С:Підприємство Управлінські навички 1С:Управління торгівлею

Додаткова інформація

Великий досвід роботи в торгівлі і в великому колективі. Перше місце по продажу в торговій мережі MEGASPORT та Columbia. Є досвід в відкритті великих магазинів (1000 метрів квадратних). Відповідальний, тямущий і стабільний. Вмію поводитися з людьми, та колективом. Завжди ввічливий, можу визначити яка людина зараз перед тобою і як з нею розмовляти, як до неї підійти, як дізнатися про потреби клієнта, організувати роботу колективу. Серйозно ставлюсь до роботи. Завжди з відповідальністю ставлюсь до своїх функцій, стосовно робочого процесу. Ефективне управління магазином. Знання 1С '' Управління торгівлею для України ''. При необхідності можу надати рекомендації з місця роботи в письмовому вигляді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: