Resume from February 25, 2024 PRO

Ігор

Піцайоло, шеф-кухар, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 02.2023 to now (1 year 4 months)
Кафе "black shisha", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення та запуск нового меню

Піцайоло

from 10.2022 to 01.2023 (3 months)
Доставка "Ікура", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Піцайоло

Шеф-кухар

from 05.2022 to 09.2022 (4 months)
Кафе E-Bunker, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Піцайола

from 09.2021 to 05.2022 (8 months)
Орегано, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 02.2020 to 06.2020 (4 months)
Кафе Дракон, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню, навчання персоналу, запуск роботи закладу з нуля.

Технолог, шеф-кухар

from 12.2019 to 02.2021 (1 year 2 months)
Мережа кафе "Катана", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нових страв, відкриття нових закладів мережі, контроль персоналу

Піцайола, сушист

from 12.2018 to 12.2019 (1 year)
Ресторан "Saigon", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци та суш, робота кухарем універсалом

Кухар

from 04.2016 to 08.2016 (4 months)
Кафе "Шиzа", Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв наявних в меню

Пицайоло

from 08.2015 to 12.2018 (3 years 4 months)
LaRiva, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци в дров'яній печі

Кухар

from 09.2014 to 02.2015 (5 months)
кафе Острів скарбів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування всіх страв в меню

Пичник

from 08.2014 to 02.2015 (6 months)
пицерія Челентано, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Виробництво піци

Кухар гарячого цеху

from 06.2014 to 08.2014 (2 months)
Ресторан Челентано (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування паст, стейків, крем супів

Education

РКЕП коледж

Виробництво харчової продукції, кухар-кондитер, технік-технолог, Ровно
Specialized secondary, from 2010 to 2013 (2 years 9 months)

маю 4 розряд кухаря і 3 розряд кондитера, диплом технолога

Knowledge and skills

Кухар, піцайоло

Additional information

Вічливий, комунікабельний, відповідальний, швидко знаходжу спільну мову з людьми, стресостійкій, немаю шкідливих звичок, займаюсь спортом, прагну розвивати як особистісті навички та уміння так і освоювати щось нове.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: