Resume from May 7, 2024 PRO

Вiталiй

Шеф-кухар, 120 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Other countries, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар, менеджер, новий проект

from 03.2021 to 03.2022 (1 year)
GremiHotel, Драгобрат (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектування ресторанних технологій з нуля:
- проектування кухні згідно специфіки ресторану, фінансування та роботи кухарів;
- аналіз ринку професійного кухонного обладнання та подальше його придбання для перспективної роботи закладу;
- формування правильного розташування кухонного інвентарю та робочих місць ( процесів) ,для ефективності роботи персоналу та уникнення зайвих витрат часу та сировини, що підвищує рентабельність та зайві витрати закладу;
- проектування підсобних приміщень, вентиляційної системи, складу та холодильної кімнати для зберігання придбаних продуктів та напівфабрикатів;
- придбання посуду для готових страв , з урахуванням специфіки закладу та створення wow-ефекту;
- вирішення організаційних питань доставки якісних продуктів, обслуговування кухонного обладнання та пошуку професійних кухарів;
- впровадження меню після аналізу конкурентноспроможності та оцінки цільової аудиторії ;
- план по навчанню персоналу та його впровадження;
- написання калькуляційних карт до створеного меню для даного закладу;
- моніторинг роботи кухні в цілому ,для підвищення рентабельності закладу, як результат -заміна «глухих» позицій ( страв) , на більш оптимально затребувані;
- завершення проекту , створення робочого регламенту для ефективної роботи закладу;

Шеф-кухар

from 10.2020 to 03.2021 (5 months)
ГВК»Gold Palace», Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

- впровадження нових технологій у приготуванні страв, як результат збільшення попиту споживача;
- навчання кухарів у роботі з калькуляційними картами, правильним оформленням страв та якісним кінцевим продуктом ;
- пошук постачальників якісних продуктів та подальша робота з ними , враховуючи: якість, кількість, термін придатності, асортимент, своєчасне надходження продукту;
- розстановка кухарів на кожному процесі, контроль дотримання правил зберігання продуктів, якості виданих страв, дотримання гігієни робочих місць

Шеф-кухар

from 05.2020 to 09.2020 (4 months)
“Bless” rezort, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль приготування та видачі страв на усіх процесах;
- навчання кухарів у приготуванні страв, правил у роботі з калькуляційними картами та інвентарем;
- введення нових страв, в результаті аналізу контингенту споживачів;
- закупівля деяких позицій інвентарю , для покращення роботи ресторану та збільшення його доходу
- організація правильного зберігання продуктів та напівфабрикатів згідно регламенту;
- збільшення рентабельності закладу за рахунок цікавих пропозицій від шефа

Старший -Кухар піци - хол станції

from 10.2019 to 02.2020 (4 months)
O’Learus, Estonia Tallinn (Готельно-ресторанний бізнес)

- навчання та втілення в роботу правил приготування італійської піци за європейськими стандартами
- використання декількох способів випікання піци, в залежності від консистенції тіста
- робота з продуктами, напівфабрикатами та готовою продукцією, згідно європейських стандартів
- підтримка роботи закладу в режимі nonstop
- навчання нового персоналу згідно регламенту

Шеф кухар

from 01.2018 to 09.2019 (1 year 8 months)
HOFER «Basta», Slovakia. Nitra (Готельно-ресторанний бізнес)

-Інвентаризація
-закупівля локальних продуктів
-контроль температурних режимів холодильного обладнання
-контроль якості та доставки продуктів
-

Шеф-кухар-консультант

from 09.2017 to 11.2017 (2 months)
ресторан БАХУС, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

- формування( з нуля) меню з новими тенденціями молекулярної кухні;
навчання і атестація співробітників кухні;
- аналіз асортимента страв ;
- організація та контроль технологічного процесу приготування страв;
- підбір нового обладнаня та інвентарю, згідно потреб ресторану;
- контролювання ресторану після проведеноі‘ роботи дистанційно;

Шеф-кухар

from 06.2017 to 09.2017 (3 months)
Sanset Beach, Bulgaria. city of Sozopol (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 03.2017 to 06.2017 (3 months)
"SOHO" -, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

-використання сучасних технік приготування та подачі страв;
- дотримання правил подачі страв: від класики до стилю ф'южн;
- приготування витончених страв за технологією Sous Vide;
- поєднання складних інгредієнтів для приготування страв та їх подачі- презентації ;
- приготування авторських страв з використанням набутих знань у міжнародній кулінарний школі;
- організація зберігання продуктів згідно санітарно- гігієнічних норм;
- набір, навчання та контролювання якісної та безперебійної роботи кухарів;
- приготування напівфабрикатів згідно попиту, правил зберігання та використання у подальшій роботі;
- робота з поставщиками;
- дотримання чистоти та порядку на кухні, бо це святе місце для кухара.

Шеф-кухар

from 07.2016 to 03.2017 (8 months)
"Сапфір", Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття рестрану з нуля ( придбання сучасного обладнання згідно специфіки ресторану та її розстановка на кухні із врахуванням техніки безпеки та зручності у використанні);
- придбання та встановлення печі хоспер з комплектуючими;
- придбання інвентарю та посуду для приготування страв сучасної кухні;
- створення меню та постійне його оновлення з урахуванням даного регіону;
- складання калькуляційних карт до даного меню;
- навчання персоналу;
- введення бенкетного (весільного) меню та калькуляційних карт до нього;

Старший-кухар,шеф кухар

from 04.2016 to 07.2016 (3 months)
Паб-Ресторан "Зелений Гай", Яремча (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття паб - ресторану з нуля:
-планування, організація, управління та контроль роботи всієї кухні
- створення меню рестрану
- введення хоспер- меню
- розробка технологічних та калькуляційних карт згідно меню
- закупка кухонного інвентарю та техніки
- контроль за технологією приготування страв згідно калькуляційних карт
- дотримання правил зберігання продуктів та напівфабрикатів ( тільки свіже м'ясо,риба, овочі та фрукти, ніякого заморожування)
- дотримання правил приготування продуктів на хоспері
- дотримання правил " Техніки безпеки"

Старший-кухар,шеф кухар

from 10.2015 to 02.2018 (2 years 4 months)
Гірськолижний компекс "Плай", Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)

- дотримання санітарних норм та правил згідно діючого законодавства
- розстановка кухарів по процесах
- навчання кухарів правил зберігання продуктів та напівфабрикатів
- контроль видачі та якості страв на усіх процесах кухні ресторану згідно калькуляційних карт
- часткове введення нових страв та формування калькуляційних карт до них
- формування замовлення на продукти та напівфабрикати.
- проведення інвентеризації

Кухар-універсал

from 03.2015 to 12.2015 (9 months)
ПАБ-РЕСТОРАН "LAB PAB", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

-робота з поставщиками
-фомування та контроль замовлення продуктів
-контроль приготування страв української та європейської кухні відповідно технологічних карт на всіх процесах(холодний і гарячий цех,в тому числі випічка і мангал)
-дотримання термінів та умов зберігання сировини та готової продукції
- контроль та дотриманя санітарних норм та правил
-робота з сучасним механічним,тепловим та холодильним обладнанням
-контроль методики визначення норм відходів і втрат сировини (продуктів),

Кухар гар-проц

from 12.2014 to 03.2015 (3 months)
"Плай", Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація роботи
- якісне приготування страв
- контроль приготування та видачі страв на всіх процесах кухні
- ревізія та заявка на закупку продуктів

Старший зміни. кухар-універсал

from 02.2014 to 11.2014 (9 months)
ГВК "Рожанка", Славське (Готельно-ресторанний бізнес)

- якісне приготування страв
- ревізія,замовлення та контроль якості продуктів
- допомога на процесах в момент загрузки
- введення нових страв і технологічних карт до них
- навчання , організація та контроль за роботою персоналу кухні
- контроль норм та затрат сировини та напівфабрикатів

Кухар гарячого цеху

from 09.2013 to 02.2014 (5 months)
"ЗОЛОТА ФОРЕЛЬ", Сколівський р-н с.Коростів (Готельно-ресторанний бізнес)

-якісне приготування та видача рибних та м'ясних страв
-контроль якоті продуктів та подальше і'х використання в процесі приготування страв
- приготування напівфабрикатів
- додотримання санітарних норм

Кухар гар.цех

from 05.2013 to 09.2013 (4 months)
ТАОР, Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль якості продуктів від поставщика до споживача
- приготуваня напівфабрикатів
- приготування гарячих страв
- участь в проведенні ревізі'

Кухар гар.цех

from 03.2011 to 10.2012 (1 year 7 months)
роз. комп. Словянка, смт. Славське (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль якості продуктів та подальше і'х використання
- приготування гарячих страв
- приготування холодних страв
- контроль видачі приготованих старав на цих процесах
- табелювання персоналу на кухні

Кухар- мангальщик

from 05.2010 to 02.2011 (9 months)
ГРВК "ЛІСНА", Київська обл Вишгород (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування страв з мяса птиці,телятини і свинини;риби,овочів та перших страв на мангалі згідно технологій та їх декорування
- коптіння мяса і риби на мангалі
- приготування напівфабрикатів, для подальшого їх використання
- допомога на гарячому цеху
- складання заявки для закупки продуктів.
-контроль та дотримання санітарних норм та правил

Education

кулінарне училище

Кухар-кондитер, Самбір
Specialized secondary, from 2005 to 2007 (1 year 9 months)

Additional education and certificates

ПЕРША В ЄВРОПІ КУЛІНАРНА АКАДЕМІЯ Hector J. Bravo Culinary & Pastry Arts Academy

2016, 2 місяці

"chefs-academy"академия успешних поваров. Артура Проченко. Курс "Кулинарная революция"

З 29.05.2017по 01.06.2017

Курс- мастер клас ПРАКТИКА З ШЕФАМИ Київська асоціація шеф кухарів України

2021.2.7-2021.2.11

Knowledge and skills

Робота з хоспером (закупка,встановлення,розробка меню хоспер) Робота з техн су-від (закупка,встановлення,розробка меню су-від)

Language proficiencies

  • Slovak — average
  • Ukrainian — fluent
  • Bulgarian — average
  • Russian — advanced

References

  • Галема Ярослав Омельянович

    Галема Ярослав Омельянович

    Керуючий готелю ресторану, "Рожанка"

    Contact details are hidden
  • Дуда Алла Романівна

    Дуда Алла Романівна

    Керуючий ресторану, "Плай" ресторан "Полонина"

    Contact details are hidden

Additional information

[open contact info](look above in the "contact info" section)
Wiber [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: