Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Вiталiй

Шеф-кухар, 120 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар, менеджер, новий проект

з 03.2021 по 03.2022 (1 рік)
GremiHotel, Драгобрат (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектування ресторанних технологій з нуля:
- проектування кухні згідно специфіки ресторану, фінансування та роботи кухарів;
- аналіз ринку професійного кухонного обладнання та подальше його придбання для перспективної роботи закладу;
- формування правильного розташування кухонного інвентарю та робочих місць ( процесів) ,для ефективності роботи персоналу та уникнення зайвих витрат часу та сировини, що підвищує рентабельність та зайві витрати закладу;
- проектування підсобних приміщень, вентиляційної системи, складу та холодильної кімнати для зберігання придбаних продуктів та напівфабрикатів;
- придбання посуду для готових страв , з урахуванням специфіки закладу та створення wow-ефекту;
- вирішення організаційних питань доставки якісних продуктів, обслуговування кухонного обладнання та пошуку професійних кухарів;
- впровадження меню після аналізу конкурентноспроможності та оцінки цільової аудиторії ;
- план по навчанню персоналу та його впровадження;
- написання калькуляційних карт до створеного меню для даного закладу;
- моніторинг роботи кухні в цілому ,для підвищення рентабельності закладу, як результат -заміна «глухих» позицій ( страв) , на більш оптимально затребувані;
- завершення проекту , створення робочого регламенту для ефективної роботи закладу;

Шеф-кухар

з 10.2020 по 03.2021 (5 місяців)
ГВК»Gold Palace», Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

- впровадження нових технологій у приготуванні страв, як результат збільшення попиту споживача;
- навчання кухарів у роботі з калькуляційними картами, правильним оформленням страв та якісним кінцевим продуктом ;
- пошук постачальників якісних продуктів та подальша робота з ними , враховуючи: якість, кількість, термін придатності, асортимент, своєчасне надходження продукту;
- розстановка кухарів на кожному процесі, контроль дотримання правил зберігання продуктів, якості виданих страв, дотримання гігієни робочих місць

Шеф-кухар

з 05.2020 по 09.2020 (4 місяці)
“Bless” rezort, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль приготування та видачі страв на усіх процесах;
- навчання кухарів у приготуванні страв, правил у роботі з калькуляційними картами та інвентарем;
- введення нових страв, в результаті аналізу контингенту споживачів;
- закупівля деяких позицій інвентарю , для покращення роботи ресторану та збільшення його доходу
- організація правильного зберігання продуктів та напівфабрикатів згідно регламенту;
- збільшення рентабельності закладу за рахунок цікавих пропозицій від шефа

Старший -Кухар піци - хол станції

з 10.2019 по 02.2020 (4 місяці)
O’Learus, Estonia Tallinn (Готельно-ресторанний бізнес)

- навчання та втілення в роботу правил приготування італійської піци за європейськими стандартами
- використання декількох способів випікання піци, в залежності від консистенції тіста
- робота з продуктами, напівфабрикатами та готовою продукцією, згідно європейських стандартів
- підтримка роботи закладу в режимі nonstop
- навчання нового персоналу згідно регламенту

Шеф кухар

з 01.2018 по 09.2019 (1 рік 8 місяців)
HOFER «Basta», Slovakia. Nitra (Готельно-ресторанний бізнес)

-Інвентаризація
-закупівля локальних продуктів
-контроль температурних режимів холодильного обладнання
-контроль якості та доставки продуктів
-

Шеф-кухар-консультант

з 09.2017 по 11.2017 (2 місяці)
ресторан БАХУС, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

- формування( з нуля) меню з новими тенденціями молекулярної кухні;
навчання і атестація співробітників кухні;
- аналіз асортимента страв ;
- організація та контроль технологічного процесу приготування страв;
- підбір нового обладнаня та інвентарю, згідно потреб ресторану;
- контролювання ресторану після проведеноі‘ роботи дистанційно;

Шеф-кухар

з 06.2017 по 09.2017 (3 місяці)
Sanset Beach, Bulgaria. city of Sozopol (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 03.2017 по 06.2017 (3 місяці)
"SOHO" -, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

-використання сучасних технік приготування та подачі страв;
- дотримання правил подачі страв: від класики до стилю ф'южн;
- приготування витончених страв за технологією Sous Vide;
- поєднання складних інгредієнтів для приготування страв та їх подачі- презентації ;
- приготування авторських страв з використанням набутих знань у міжнародній кулінарний школі;
- організація зберігання продуктів згідно санітарно- гігієнічних норм;
- набір, навчання та контролювання якісної та безперебійної роботи кухарів;
- приготування напівфабрикатів згідно попиту, правил зберігання та використання у подальшій роботі;
- робота з поставщиками;
- дотримання чистоти та порядку на кухні, бо це святе місце для кухара.

Шеф-кухар

з 07.2016 по 03.2017 (8 місяців)
"Сапфір", Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття рестрану з нуля ( придбання сучасного обладнання згідно специфіки ресторану та її розстановка на кухні із врахуванням техніки безпеки та зручності у використанні);
- придбання та встановлення печі хоспер з комплектуючими;
- придбання інвентарю та посуду для приготування страв сучасної кухні;
- створення меню та постійне його оновлення з урахуванням даного регіону;
- складання калькуляційних карт до даного меню;
- навчання персоналу;
- введення бенкетного (весільного) меню та калькуляційних карт до нього;

Старший-кухар,шеф кухар

з 04.2016 по 07.2016 (3 місяці)
Паб-Ресторан "Зелений Гай", Яремча (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття паб - ресторану з нуля:
-планування, організація, управління та контроль роботи всієї кухні
- створення меню рестрану
- введення хоспер- меню
- розробка технологічних та калькуляційних карт згідно меню
- закупка кухонного інвентарю та техніки
- контроль за технологією приготування страв згідно калькуляційних карт
- дотримання правил зберігання продуктів та напівфабрикатів ( тільки свіже м'ясо,риба, овочі та фрукти, ніякого заморожування)
- дотримання правил приготування продуктів на хоспері
- дотримання правил " Техніки безпеки"

Старший-кухар,шеф кухар

з 10.2015 по 02.2018 (2 роки 4 місяці)
Гірськолижний компекс "Плай", Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)

- дотримання санітарних норм та правил згідно діючого законодавства
- розстановка кухарів по процесах
- навчання кухарів правил зберігання продуктів та напівфабрикатів
- контроль видачі та якості страв на усіх процесах кухні ресторану згідно калькуляційних карт
- часткове введення нових страв та формування калькуляційних карт до них
- формування замовлення на продукти та напівфабрикати.
- проведення інвентеризації

Кухар-універсал

з 03.2015 по 12.2015 (9 місяців)
ПАБ-РЕСТОРАН "LAB PAB", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

-робота з поставщиками
-фомування та контроль замовлення продуктів
-контроль приготування страв української та європейської кухні відповідно технологічних карт на всіх процесах(холодний і гарячий цех,в тому числі випічка і мангал)
-дотримання термінів та умов зберігання сировини та готової продукції
- контроль та дотриманя санітарних норм та правил
-робота з сучасним механічним,тепловим та холодильним обладнанням
-контроль методики визначення норм відходів і втрат сировини (продуктів),

Кухар гар-проц

з 12.2014 по 03.2015 (3 місяці)
"Плай", Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація роботи
- якісне приготування страв
- контроль приготування та видачі страв на всіх процесах кухні
- ревізія та заявка на закупку продуктів

Старший зміни. кухар-універсал

з 02.2014 по 11.2014 (9 місяців)
ГВК "Рожанка", Славське (Готельно-ресторанний бізнес)

- якісне приготування страв
- ревізія,замовлення та контроль якості продуктів
- допомога на процесах в момент загрузки
- введення нових страв і технологічних карт до них
- навчання , організація та контроль за роботою персоналу кухні
- контроль норм та затрат сировини та напівфабрикатів

Кухар гарячого цеху

з 09.2013 по 02.2014 (5 місяців)
"ЗОЛОТА ФОРЕЛЬ", Сколівський р-н с.Коростів (Готельно-ресторанний бізнес)

-якісне приготування та видача рибних та м'ясних страв
-контроль якоті продуктів та подальше і'х використання в процесі приготування страв
- приготування напівфабрикатів
- додотримання санітарних норм

Кухар гар.цех

з 05.2013 по 09.2013 (4 місяці)
ТАОР, Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль якості продуктів від поставщика до споживача
- приготуваня напівфабрикатів
- приготування гарячих страв
- участь в проведенні ревізі'

Кухар гар.цех

з 03.2011 по 10.2012 (1 рік 7 місяців)
роз. комп. Словянка, смт. Славське (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль якості продуктів та подальше і'х використання
- приготування гарячих страв
- приготування холодних страв
- контроль видачі приготованих старав на цих процесах
- табелювання персоналу на кухні

Кухар- мангальщик

з 05.2010 по 02.2011 (9 місяців)
ГРВК "ЛІСНА", Київська обл Вишгород (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування страв з мяса птиці,телятини і свинини;риби,овочів та перших страв на мангалі згідно технологій та їх декорування
- коптіння мяса і риби на мангалі
- приготування напівфабрикатів, для подальшого їх використання
- допомога на гарячому цеху
- складання заявки для закупки продуктів.
-контроль та дотримання санітарних норм та правил

Освіта

кулінарне училище

Кухар-кондитер, Самбір
Середня спеціальна, з 2005 по 2007 (1 рік 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

ПЕРША В ЄВРОПІ КУЛІНАРНА АКАДЕМІЯ Hector J. Bravo Culinary & Pastry Arts Academy

2016, 2 місяці

"chefs-academy"академия успешних поваров. Артура Проченко. Курс "Кулинарная революция"

З 29.05.2017по 01.06.2017

Курс- мастер клас ПРАКТИКА З ШЕФАМИ Київська асоціація шеф кухарів України

2021.2.7-2021.2.11

Знання і навички

Робота з хоспером (закупка,встановлення,розробка меню хоспер) Робота з техн су-від (закупка,встановлення,розробка меню су-від)

Знання мов

  • Словацька — середній
  • Українська — вільно
  • Болгарська — середній
  • Російська — просунутий

Рекомендації

  • Галема Ярослав Омельянович

    Галема Ярослав Омельянович

    Керуючий готелю ресторану, "Рожанка"

    Контактні дані приховані
  • Дуда Алла Романівна

    Дуда Алла Романівна

    Керуючий ресторану, "Плай" ресторан "Полонина"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Wiber [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Шеф-повар
Інші країни, Дніпро , ще 5 міст

Шеф-повар
Одеса, Дистанційно

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-повар
Інші країни

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Івано-Франківськ, Київ , ще 8 міст

Шеф-повар, head chef
Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: