Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 квітня 2024

Владимир

Су-шеф, шеф-повар, администратор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бровари, Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар-мясник

з 04.2021 по 11.2021 (7 місяців)
Ресторан "Lucca", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Прийом (завантаження) продукції згідно складського обліку та відвантаження готової сировини,
контроль складських залишків.
Виготовлення напівфабрикатів, якісне їх збереження згідно технологічних умов підприємства.

Повар/Су-шеф

з 05.2020 по 11.2020 (6 місяців)
Bar 911, Бровари (Гостинично-ресторанный бизнес)

Управление процессами
приготовления блюд согласно технологическим картам.
Соблюдение стандартов приготовления блюд
Обеспечение санитарии и безопасной работы
Обеспечение контроля выдачи
Участие в адаптации и обучении новых сотрудников.
Формирование команды
Приготовление блюд согласно технологическим картам
Соблюдение стандартов приготовления блюд
Обеспечение санитарии и безопасной работы с продуктами
Обеспечение контроля на всех участках работы
Участие в адаптации и обучении новых сотрудников.
Формирование команды
Инвентаризация/Переучёт
Закупка (заказ) продукции.

Повар

з 03.2019 по 12.2019 (9 місяців)
Хрещатик, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготування страв за технологічними картами;
замовлення інгридієнтів у постачальників;
котроль залишків,
прибирання робочого місця.

Шеф-повар

з 03.2018 по 04.2019 (1 рік 1 місяць)
"Biblioteka", Бровари (Гостинично-ресторанный бизнес)

Участие в разработке и внедрении меню ресторана.
Реализация, контроль выдаваемых блюд (скорость, качество).
Обучение персонала.
Организация рабочих процессов.

Су-шеф

з 02.2017 по 03.2018 (1 рік 1 місяць)
Лаки Лучано, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

організація безперервної роботи на виробництві
забезпечення високої якості приготування продукції;
контроль технологічного процесу під час приготування;
контроль та дотримання санітарно-гігієнічних норм;
участь в проведенні інвентаризації;
навчання персоналу.

Администратор

з 07.2016 по 10.2017 (1 рік 3 місяці)
D.K. Kaif, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

организация и контроль работы сотрудников сервиса, составление графиков работы, ведение табеля учета рабочего времени;
подготовка ресторана к работе/закрытие ресторана;
проведение инвентаризаций;
разработка и внедрение ресторанных стандартов и процедур работы (зона сервис);
работа в гостевой зоне: контроль выполнения стандартов качественного обслуживания;
решение нестандартных и конфликтных ситуаций;
обучение персонала;
Проведение маркетинговых мероприятий
Работа с кассой
Подбор сотрудников.
По надобности закрытие любого подразделения (кухня/зал/бар)

Освіта

КНТЕУ

Менеджмент, Київ
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік 3 місяці)

Готельний і ресторанний менеджмент

Знання і навички

Подбор персонала ( Рекрутирование)

Додаткова інформація

Маю досвід роботи в сфері реклами (інтернет маркетингу (початковий рівень поки що...)) BTL-акцій, дегустацій. Проведення масових заходів.
Досвід в підборі персоналу (рекрутингові послуги)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: