Resume from June 27, 2020 PRO

Анатолій

Шеф-повар, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор,зав виробництвом кулінарії

from 09.2019 to 01.2020 (4 months)
магазин Market Dino, (супермаркет), м. Згожелец ( Польща) (Роздрібна торгівля)

Організація і координація роботи магазину та всіх цехів виробництва( кулінарія , пекарня , м'ясо-рибний )
Управління персоналом (підбір, адаптація, оцінка, розвиток персоналу)
Контроль за дотриманням стандартів обслуговування
Контроль за дотриманням трудової дисципліни, складання робочих графіків, облік робочого часу
Робота з товаром: мерчендайзинг, облік/проведення інвентаризації, організація і контроль замовлення, прийому, викладки
Дотримання стану магазину відповідно до корпоративних вимог
Вирішення спірних питань з покупцями

Технолог

from 06.2019 to 08.2019 (2 months)
супермаркет SPAR, Львів (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль роботи цехів ( кулінарія,м'ясний, пекарні ,піцерії ). Розробка та впровадження нових страв.

Су шеф

from 02.2018 to 12.2018 (10 months)
готельно ресторанний комплекс, Згожелец , Польща (Сфера обслуговування)

Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції.Сезонне обновлення і впровадження нових страв.

Шеф-кухар

from 10.2017 to 12.2017 (2 months)
ресторан " Борщ", Львів (ресторан української кухні)

відкриття закладу з нуля,розробка пакету документів.Підбір та навчання персоналу.Складання меню.Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції.

Завідувач виробництвом - шеф кухар

from 12.2014 to 09.2017 (2 years 9 months)
ПАТ " Львівобленерго", Львів (Енергетика)

Організація і контроль роботи персоналу

Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції

Робота з постачальниками,торговими представниками,

Сезонне обновлення і впровадження нових страв

Розрахунок,підбір,закупка кухонного обладнання,аксесуарів

Проведення тренінгів

Організація та проведення корпоративних заходів, кейтерингу.

Шеф-кухар , керуючий мережею ресторанів

from 06.2011 to 06.2014 (3 years)
ресторан " Смалець", м. Санкт Петербург (мережа ресторанів української кухні)

відкриття закладу з нуля.Складання меню та оновлення по сезону, організація роботи кухні, робота з постачальниками,підбір персоналу, контроль за своєчасними поставками сировини, продовольчих товарів, напівфабрикатів, контроль за технологією та якістю приготування їжі, оформленням страв на належному рівні,організація та проведення корпоративних заходів та весіль.

Education

Міжрегіональна академія управління персоналу

Юрист, Львів
Higher, from 2007 to 2013 (5 years 6 months)

Львівському кооперативному технікум

Технологія приготування їжі і організація громадського харчування і присвоєно кваліфікацію техніка-технолога,кухаря V розряду, Львів
Unfinished higher, from 1990 to 1993 (2 years 8 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Знання офісних програм Досвід підбору персоналу,навчання та роботи в команді .

Language proficiencies

  • German — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • Polish — advanced

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: