Resume from May 9, 2024 PRO

Наталя

Зав. виробництвом, технолог, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
61 years
City of residence:
Monastyryshche
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар 6р

from 06.2015 to 04.2023 (7 years 10 months)
ТМО МВС України по Луганській обл., Северодонецк (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

розробка двотижневого меню, заказ продуктів, розробка технологічних карт, приготування блюд, підтримання санітарного режиму, заказ необхідного обладнання та інвентаря, прийом товару.

Зам. начальника виробництва

from 08.2003 to 09.2014 (11 years 1 month)
ООО ПКФ ЛИА Лтд филиал Абсолют, Северодонецк (Роздрібна торгівля)

Підготовка асортименту кулінарної продукції, м'ясних та рибних н/ф, Підбір персоналу на виробництво. , навчання персоналу, інструктаж з ТБ, доведення поставлених керівництвом завдань персоналу. Інвентаризація та облік. Планування та аналіз діяльності. Складання калькуляційних карток. Замовлення та прийом товару на виробництво. Навички роботи на комп'ютері-користувач ПК (Word, Excel)

Завідуюча виробництвом

from 08.1986 to 08.2003 (17 years)
кафе Мозаїка, Сєвєродонецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття кафе з нуля- розробка асортимента, складання нових технологічних карт, навчання кухарів, организація роботи цехів ,замовлення та отримання товарів, ведення документації, приймання та організація банкетних замовлень, закуп товарів, виконання обов'язків директора на час відпустки, робота профгрупоргом підприємства.

Інженер-технолог

from 08.1985 to 08.1986 (1 year)
ресторан Центральний, Сєвєродонецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню , разробка нових блюд, розробка і відпрацювання технологічних карт, участь в кулінарних конкурсах і виставках, відкриття нової точки, организація виїзних буфетів, взаимодія роботи колективу з 90 людей, проведення святкових заходів.

Технолог харчової промисловості

from 08.1985 to 08.1986 (1 year)
ресторан Центральний, Сєвєродонецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка технологічних карток і впровадження нових блюд в меню , відпрацювання технологій і їх приготування, навчання персоналу.

Education

Харьківський інститут громадського харчування

Технологічний, інженер -технолог громадського харчування, Харьків
Higher, from 1980 to 1985 (5 years)

червоний диплом

Additional education and certificates

бухгалтерский облік-інститут післядипломної освіти при Східно-українському университеті ім.Даля

2014-2015год -3 месяца

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Пользователь ПК Бухгалтерский учет Вміння складати технологічні картки та калькуляції Користувач 1С Доброзичливість Контроль якості продукції Інвентаризація

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

дисциплінована, відповідальна, вимоглива, неконфліктна, врівноважена, комунікабельна, порядна.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: