Resume from April 25, 2022 PRO

Павло

Кухар, су-шеф

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 01.2021 to 04.2021 (3 months)
Гуцул ленд, Поляниця Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 09.2020 to 12.2020 (3 months)
Готль Ferenc, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 01.2020 to 09.2020 (8 months)
Sour Lounge Bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 12.2018 to 01.2020 (1 year 1 month)
Xocha time, Львів (паназіатська кухня)

Су-шеф

from 04.2018 to 12.2018 (8 months)
Doctor Faust, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху, мангальщик

from 04.2017 to 04.2018 (1 year)
Бухта Вікінгів, Львів, (готельно-ресторанний заміський відпочинковий комплекс)

Кухар

from 05.2016 to 05.2017 (1 year)
Ресторація Львівської кухні "Бартоломей", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 10.2015 to 05.2016 (7 months)
THE GAS STATION / Байкер-паб вул.Джерельна 20, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 07.2015 to 10.2015 (3 months)
Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху

from 03.2015 to 06.2015 (3 months)
Термінал-А, Львів, Рясна-Руська (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 01.2013 to 02.2015 (2 years 1 month)
Старгород, Львів, Сочі (Готельно-ресторанний бізнес)

( з 02.2014 по 09.2014 (7 місяців)
Старгород в м.Сочі , Росія )

помічник кухаря

from 02.2010 to 11.2012 (2 years 9 months)
Студентська їдальня, Львів (приготування, видача страв для студентів університету)

Education

Любешівський технічний коледж ЛНТУ

Любешів
Specialized secondary, from 2016 to 2017 (1 year 2 months)

ЛНУВМтаБТ ім.С.З.Гжицького

Біолого-технологічний факультет, “Якість стандартизація і сертифікація”, спеціаліст, Львів
Higher, from 2011 to 2012 (9 months)

ЛНУВМтаБТ ім. С.З.Гжицького

Біолого-технологічний факультет, “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”,кваліфікація інженера-технолога , Львів
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 9 months)

Additional information

ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЛОВИХ ЯКОСТЕЙ:
Швидко навчаюсь новому, ставлюсь із повагою до людей, комунікабельний, працюю на результат, наполегливий, користуюсь авторитетом серед колег, ставлю за мету добитись поставленої цілі, маю приємну зовнішність.

ХАРАКТЕРИСТИКА МОРАЛЬНИХ ЯКОСТЕЙ:
Вихований, чесний, доброзичливий та відповідальний.

ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ:
Працюю з мангалом відкритого і закритого типу, хоспером різних характеристик, грилем, типаном, турбошефом, фритюром, жарячими поверхнями різної будови та характеристик.
Вмію смачно приготувати та ефектно подати різне м'ясо будь-якої прожарки.
Люблю готувати смачні та ефектні стави.


Критерії вибору потенційного робочого місця :

1. Можливість самореалізації.
2. Наявність нормальної техніки та професійного інвентарю.
3. Гідна оплата.

Similar candidates

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 UAH, Kyiv, Brovary, Remote

Кухар, су-шеф
18000 UAH, Ivano-Frankivsk, Ternopil, Remote

Кухар, су-шеф
30000 UAH, Lviv

Су-шеф, старший кухар
25000 UAH, Lviv

Су-шеф, повар
Odesa, Remote

Су-шеф, кухар-універсал
20000 UAH, Lviv

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: