Resume from February 6, 2020 PRO

Ігор

Бар-менеджер, адміністратор

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий

from 03.2017 to 03.2019 (2 years)
ТОВ "Броварня Крапка Кома", Київ (HoReCa, Craft Beer)

Відкриття закладу, пошук та закупівля обладнання.
Організація та контроль роботи закладу, впровадження стандартів по розливу пива та контролю якості.
Підбір та проведення тренінгів для персоналу пабу.
Пошук постачальників та підписиння договорів.
Організація та проводження заходів в закладі:
-екскурсія до броварні
-пивні дегустації
-тренінги з наливу пива.
Організація виїздів та участь у тематичних фестивалях та заходах.
Презентація та продаж продукції пивоварні покупцям.
Організація роботи, пошук персоналу(мерчендайзерів) та контроль роботи точок по розливу пива в мегамаркетах. Робота з керівниками відділів мегамаркету.

Бар-менеджер

from 05.2016 to 10.2016 (5 months)
Бар Блюз Сірого Пса, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу за короткий час. Пошук та домовленності з постачальниками. Підпис договорів та контроль поставок продукції. Пошук та купівля барного приладдя. Організація роботи бару, контроль та організація роботи барменів. Навчання барменів, контроль роботи відповідно до стандартів компанії, контроль закупки товару. Технічне обслуговування пивної системи та барного устаткування, формування меню бару. Підготовка та створення калькуляційних карт по барній продукціі. Систематичні тренінги для персоналу по барному асортименту, організація тренінгів для підвищення кваліфікації для зальних співробітників. Робота за баром з алкоголем, пивом, кавою та ін. продуктами. Жива барна стійка.
Робота в якості адміністратора-касира бару.

Керуючий

from 06.2011 to now (12 years 11 months)
Drunken beard Catering, Київ (HoReCa, beer)

Перемовини із замовниками.
Організація виїздного обслуговуння.
Ведення замовлення від початку до кінця.
Розвиток кейтерингу, розширення штату та закупівля нового обладнання.
Створення та ухвалення меню індивідально під кожен захід.
Організація роботи бару та кухні.
Пошук постачальників. Організація логістики.

Бармен, старший бармен

from 06.2010 to 07.2015 (5 years 1 month)
ТОВ БІР ГРУП, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль закупки товару, жива барна стійка, лекції по пиву та практичні заняття з розливу пива по бельгійській, чеській, англійській(в тому числі індивідуальний розлив Guinness).
З червня 2010 по травень 2013 та з липня 2014 по липень 2015 Бір Поінт.
Чеська ресторація Козловиця (Київ) 9 травня 2013 - 1 липня 2014 - старший бармен(старший розливний). Відкривав заклад по франшизі. Пошук та домовленності з постачальниками. Підпис договорів та контроль поставок продукції. Пошук та купівля барного приладдя. Організація роботи бару, контроль та організація роботи барменів. Навчання барменів чеського розливу пива, контроль та навчання якості роботи барменів відповідно до стандартів компанії, контроль закупки товару. Технічне обслуговування пивної системи та барного устаткування, формування меню бару. Підготовка та створення калькуляційних карт по коктейлям, настоянкам та ін. Систематичні тренінги для персоналу по барному асортименту, організація тренінгів для підвищення кваліфікації для зальних співробітників. Робота за баром, жива барна стійка.

Education

Київський інститут соціальних та культурних зв`язків ім. Святої княгині Ольги

Культурологія, Київ
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)

Отримав диплом спеціаліста міжнародних культурних відносин, культуролога, перекладача.Проходив курси по акторській майстерності,приймав участь у студентському театральному гуртку та студентській КВК-команді, кубок за перше місце в студ. лізі.

Additional education and certificates

Курси по наливу Stella Artois у Пивній Академії

2010

Київська пивна ліга

2017

Курси по наливу Guiness від Carlsberg

2015

Knowledge and skills

Користувач ПК Знання офісних програм Організація культурних масових заходів

Language proficiencies

English — average

Additional information

Проходив курси по акторській майстерності, приймав участь у студентському театральному гуртку та студентській КВК-команді, кубок за перше місце в студ. лізі.
Психолоічний тренінг по підвищенню рівня продажу та продажу в стресових ситуаціях.
Стажування по роботі за баром, організації барного інвентарю за кордоном.

Займаюсь організацією масових заходів з 2006 року.
Історичний фестиваль "Гардаріка" на честь дня міста Бровари в 2006 році. Театральні, постановчі лицарські бої та концерт під відкритим небом.
Із 2013 року займаюсь організацією виїздної, польової кухні та бару. На проєкти терміном до одного тижня.

2009 - участь в організації фентезі фестивалю в Полтаві.
2010 - участь в організації фентезі фестивалю в Черкасах.
З 2010 - по сьогоднішній день - організація театральних камерних вечорів.
2010 - 2011 - участь в організації молодіжних літературних вечорах і як письменник також.
2012 головний організатор паган фолк фестивалю Тораблот в клубі Барви.
2013 головний організаторпаган фолк фестивалю Тораблот в клубі Барви. Стає щорічним.
2013 головний організатор концерту "Вечір бардів. Мед поезії" в РОТОР Клубі
2014 головний організатор паган фолк фестивалю Тораблот в City Pub
2015 головний організатор благодійного паган фолк фестивалю Тораблот в клубі Роут 66.

Захоплення та інтереси:
- фехтування;
- акторська майстерність;
- написання прози;
- психологія внутрішнього комфорту людини;
- психологія особистості;
- гендерна психологія;
- історія, релігія.

Особисті якості:
- швидко навчаюсь;
- відповідальний;
- комунікабельний;
- цілеспрямований;
- креативний;
- творчий.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: