Резюме від 6 лютого 2020 PRO

Ігор

Бар-менеджер, адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий

з 03.2017 по 03.2019 (2 роки)
ТОВ "Броварня Крапка Кома", Київ (HoReCa, Craft Beer)

Відкриття закладу, пошук та закупівля обладнання.
Організація та контроль роботи закладу, впровадження стандартів по розливу пива та контролю якості.
Підбір та проведення тренінгів для персоналу пабу.
Пошук постачальників та підписиння договорів.
Організація та проводження заходів в закладі:
-екскурсія до броварні
-пивні дегустації
-тренінги з наливу пива.
Організація виїздів та участь у тематичних фестивалях та заходах.
Презентація та продаж продукції пивоварні покупцям.
Організація роботи, пошук персоналу(мерчендайзерів) та контроль роботи точок по розливу пива в мегамаркетах. Робота з керівниками відділів мегамаркету.

Бар-менеджер

з 05.2016 по 10.2016 (5 місяців)
Бар Блюз Сірого Пса, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу за короткий час. Пошук та домовленності з постачальниками. Підпис договорів та контроль поставок продукції. Пошук та купівля барного приладдя. Організація роботи бару, контроль та організація роботи барменів. Навчання барменів, контроль роботи відповідно до стандартів компанії, контроль закупки товару. Технічне обслуговування пивної системи та барного устаткування, формування меню бару. Підготовка та створення калькуляційних карт по барній продукціі. Систематичні тренінги для персоналу по барному асортименту, організація тренінгів для підвищення кваліфікації для зальних співробітників. Робота за баром з алкоголем, пивом, кавою та ін. продуктами. Жива барна стійка.
Робота в якості адміністратора-касира бару.

Керуючий

з 06.2011 по нині (12 років 10 місяців)
Drunken beard Catering, Київ (HoReCa, beer)

Перемовини із замовниками.
Організація виїздного обслуговуння.
Ведення замовлення від початку до кінця.
Розвиток кейтерингу, розширення штату та закупівля нового обладнання.
Створення та ухвалення меню індивідально під кожен захід.
Організація роботи бару та кухні.
Пошук постачальників. Організація логістики.

Бармен, старший бармен

з 06.2010 по 07.2015 (5 років 1 місяць)
ТОВ БІР ГРУП, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль закупки товару, жива барна стійка, лекції по пиву та практичні заняття з розливу пива по бельгійській, чеській, англійській(в тому числі індивідуальний розлив Guinness).
З червня 2010 по травень 2013 та з липня 2014 по липень 2015 Бір Поінт.
Чеська ресторація Козловиця (Київ) 9 травня 2013 - 1 липня 2014 - старший бармен(старший розливний). Відкривав заклад по франшизі. Пошук та домовленності з постачальниками. Підпис договорів та контроль поставок продукції. Пошук та купівля барного приладдя. Організація роботи бару, контроль та організація роботи барменів. Навчання барменів чеського розливу пива, контроль та навчання якості роботи барменів відповідно до стандартів компанії, контроль закупки товару. Технічне обслуговування пивної системи та барного устаткування, формування меню бару. Підготовка та створення калькуляційних карт по коктейлям, настоянкам та ін. Систематичні тренінги для персоналу по барному асортименту, організація тренінгів для підвищення кваліфікації для зальних співробітників. Робота за баром, жива барна стійка.

Освіта

Київський інститут соціальних та культурних зв`язків ім. Святої княгині Ольги

Культурологія, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Отримав диплом спеціаліста міжнародних культурних відносин, культуролога, перекладача.Проходив курси по акторській майстерності,приймав участь у студентському театральному гуртку та студентській КВК-команді, кубок за перше місце в студ. лізі.

Додаткова освіта та сертифікати

Курси по наливу Stella Artois у Пивній Академії

2010

Київська пивна ліга

2017

Курси по наливу Guiness від Carlsberg

2015

Знання і навички

Користувач ПК Знання офісних програм Організація культурних масових заходів

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Проходив курси по акторській майстерності, приймав участь у студентському театральному гуртку та студентській КВК-команді, кубок за перше місце в студ. лізі.
Психолоічний тренінг по підвищенню рівня продажу та продажу в стресових ситуаціях.
Стажування по роботі за баром, організації барного інвентарю за кордоном.

Займаюсь організацією масових заходів з 2006 року.
Історичний фестиваль "Гардаріка" на честь дня міста Бровари в 2006 році. Театральні, постановчі лицарські бої та концерт під відкритим небом.
Із 2013 року займаюсь організацією виїздної, польової кухні та бару. На проєкти терміном до одного тижня.

2009 - участь в організації фентезі фестивалю в Полтаві.
2010 - участь в організації фентезі фестивалю в Черкасах.
З 2010 - по сьогоднішній день - організація театральних камерних вечорів.
2010 - 2011 - участь в організації молодіжних літературних вечорах і як письменник також.
2012 головний організатор паган фолк фестивалю Тораблот в клубі Барви.
2013 головний організаторпаган фолк фестивалю Тораблот в клубі Барви. Стає щорічним.
2013 головний організатор концерту "Вечір бардів. Мед поезії" в РОТОР Клубі
2014 головний організатор паган фолк фестивалю Тораблот в City Pub
2015 головний організатор благодійного паган фолк фестивалю Тораблот в клубі Роут 66.

Захоплення та інтереси:
- фехтування;
- акторська майстерність;
- написання прози;
- психологія внутрішнього комфорту людини;
- психологія особистості;
- гендерна психологія;
- історія, релігія.

Особисті якості:
- швидко навчаюсь;
- відповідальний;
- комунікабельний;
- цілеспрямований;
- креативний;
- творчий.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: