Іван
Руководитель сети ресторанов, директор ресторана
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 49 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2821985
Work experience
Адміністратор ресторану, касир
from 09.2019 to 09.2020
(1 year)
ТОВ "Наша Правда", Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Ведення касових операцій
Робота з касовим апаратом, терміналом, сканером
Складання касової звітності
Проведення інкасації
Прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів
Прийом товару
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання лінійних співробітників
Аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Директор ресторану. Ресторан італійської кухні «Тратторія Густоза»
from 01.2011 to 03.2015
(4 years 2 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю «МІЛАЖ», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Розробка стандартів сервісу та інструментів контролю
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Управління продажами, витратами і операційними показниками
Організація операційного запуску ресторану
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання менеджменту і лінійних співробітників
Цілепокладання, аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Директор ресторану, керівник мережі ресторанів
from 08.2005 to 09.2010
(5 years 1 month)
Спільне українсько-латвійське підприємство ТОВ «Дабл Кофе Україна», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Розробка стандартів сервісу та інструментів контролю
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Управління продажами, витратами і операційними показниками
Організація операційного запуску ресторанів
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання менеджменту і лінійних співробітників
Цілепокладання, аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
1994-1997 Офіціант ресторану 1997-2002 Заступник керівника кафе 2002-2004 Керуючий кафе 2004 - Керуючий ресторану
from 05.1994 to 09.2004
(10 years 4 months)
Спільне українсько-угорське підприємство у формі ТОВ «Будапешт ЛТД», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Обслуговування гостей
Ведення касових операцій
Робота з касовим апаратом, терміналом
Складання касової звітності
Проведення інкасації
Прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів
Прийом товару
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання лінійних співробітників
Аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Additional information
Байбарза Іван Миколайович
вул. Архітектора Вербицького 28, кв. 98, м. Київ 02121, Україна, тел. [
e-mail: [
Освіта 1994 - Київський технікум готельного господарства.
Факультет громадського харчування.
Спеціальність: технологія приготування їжі і організація громадського харчування
Кваліфікація: технік-організатор.
2008 – Міжрегіональна Академія управління персоналом.
Спеціальність: Економіка і підприємництво.
Кваліфікація: бакалавр фінансів.
2010 – Міжрегіональна Академія управління персоналом.
Спеціальність: Облік і аудит.
Кваліфікація: бухгалтер-аналітик.
Досвід 1994-2004 Спільне українсько-угорське підприємство у формі товариства з
обмеженою відповідальністю «Будапешт ЛТД»
1994-1997 Офіціант ресторану
1997-2002 Заступник керівника кафе
2002-2004 Керуючий кафе
2004 - Керуючий ресторану
2005 - Товариства з обмеженою відповідальністю «Кохан Трейд»
2005 – адміністратор диско-клубу
2005-2010 Спільне українсько-латвійське підприємство у формі товариства з
обмеженою відповідальністю «Дабл Кофе Україна»
2005-2010 – Директор ресторану, керівник мережі ресторанів
2011-2015 Товариство з обмеженою відповідальністю «МІЛАЖ»
2011-2015 –Директор ТОВ «МІЛАЖ». Директор ресторану
Ресторан італійської кухні «Тратторія Густоза»
Супутні навички
-Робоча обізнаність з Windows, Word, Excel, R-keeper, X-pos, Store House.
-Посвідчення водія категорії «В»
Мови - Українська, російська. Англійська – базовий рівень.
Особисті дані: рік народження – 1975р.
Similar candidates
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 UAH, Kyiv
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Kyiv
Помічник керівника, заступник директора, директор
Kyiv
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Kyiv, Dnipro
,
more 8 cities
Генеральний директор мережі ресторанів, кафе, операційний керуючий, CEO, COO
60000 UAH, Kyiv
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities