Іван
Руководитель сети ресторанов, директор ресторана
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 49 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2821985
Опыт работы
Адміністратор ресторану, касир
с 09.2019 по 09.2020
(1 год)
ТОВ "Наша Правда", Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Ведення касових операцій
Робота з касовим апаратом, терміналом, сканером
Складання касової звітності
Проведення інкасації
Прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів
Прийом товару
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання лінійних співробітників
Аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Директор ресторану. Ресторан італійської кухні «Тратторія Густоза»
с 01.2011 по 03.2015
(4 года 2 месяца)
Товариство з обмеженою відповідальністю «МІЛАЖ», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Розробка стандартів сервісу та інструментів контролю
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Управління продажами, витратами і операційними показниками
Організація операційного запуску ресторану
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання менеджменту і лінійних співробітників
Цілепокладання, аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Директор ресторану, керівник мережі ресторанів
с 08.2005 по 09.2010
(5 лет 1 месяц)
Спільне українсько-латвійське підприємство ТОВ «Дабл Кофе Україна», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Розробка стандартів сервісу та інструментів контролю
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Управління продажами, витратами і операційними показниками
Організація операційного запуску ресторанів
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання менеджменту і лінійних співробітників
Цілепокладання, аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
1994-1997 Офіціант ресторану 1997-2002 Заступник керівника кафе 2002-2004 Керуючий кафе 2004 - Керуючий ресторану
с 05.1994 по 09.2004
(10 лет 4 месяца)
Спільне українсько-угорське підприємство у формі ТОВ «Будапешт ЛТД», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Обслуговування гостей
Ведення касових операцій
Робота з касовим апаратом, терміналом
Складання касової звітності
Проведення інкасації
Прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів
Прийом товару
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання лінійних співробітників
Аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Дополнительная информация
Байбарза Іван Миколайович
вул. Архітектора Вербицького 28, кв. 98, м. Київ 02121, Україна, тел. [
e-mail: [
Освіта 1994 - Київський технікум готельного господарства.
Факультет громадського харчування.
Спеціальність: технологія приготування їжі і організація громадського харчування
Кваліфікація: технік-організатор.
2008 – Міжрегіональна Академія управління персоналом.
Спеціальність: Економіка і підприємництво.
Кваліфікація: бакалавр фінансів.
2010 – Міжрегіональна Академія управління персоналом.
Спеціальність: Облік і аудит.
Кваліфікація: бухгалтер-аналітик.
Досвід 1994-2004 Спільне українсько-угорське підприємство у формі товариства з
обмеженою відповідальністю «Будапешт ЛТД»
1994-1997 Офіціант ресторану
1997-2002 Заступник керівника кафе
2002-2004 Керуючий кафе
2004 - Керуючий ресторану
2005 - Товариства з обмеженою відповідальністю «Кохан Трейд»
2005 – адміністратор диско-клубу
2005-2010 Спільне українсько-латвійське підприємство у формі товариства з
обмеженою відповідальністю «Дабл Кофе Україна»
2005-2010 – Директор ресторану, керівник мережі ресторанів
2011-2015 Товариство з обмеженою відповідальністю «МІЛАЖ»
2011-2015 –Директор ТОВ «МІЛАЖ». Директор ресторану
Ресторан італійської кухні «Тратторія Густоза»
Супутні навички
-Робоча обізнаність з Windows, Word, Excel, R-keeper, X-pos, Store House.
-Посвідчення водія категорії «В»
Мови - Українська, російська. Англійська – базовий рівень.
Особисті дані: рік народження – 1975р.
Похожие кандидаты
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Киев
Помічник керівника, заступник директора, директор
Киев
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Киев, Днепр
,
еще 8 городов
Генеральний директор мережі ресторанів, кафе, операційний керуючий, CEO, COO
60000 грн, Киев
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города