Resume from June 9, 2024 PRO

Олег

Генеральный директор, 150 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
59 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Khmelnytskyi, Kyiv, Vinnytsia, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Генеральний директор

from 06.2021 to now (3 years)
Державне підприємство "Нігинський карʼєр", Сахкамінь (Гірнича промисловість)

Планування та управління підприємством. Проведено аудит, зупинено виконавчі провадження, зареєстрована земельна ділянка родовища площею 79,1 га, відновлено технічний паспорт на обʼєкти нерухомості та технічний паспорт підʼїзної залізничної колії. Підприємство підготовлене до приватизації та проведення аукціонів ФДМУ.

Начальник виробничого підрозділу

from 06.2018 to 07.2021 (3 years 1 month)
Самчинецький карʼєр філії ЦУП АТ "Укрзалізниця", https://www.uz.gov.ua/about/general_information/entertainments/cup/, Райгород (Гірнича промисловість)

Планування та управління виробництвом та збутом щебеневої продукції. За період роботи в стислі терміни забезпечив за організував: виділення земельної ділянки площею 4,2222 га в постійне користування в межах гірничого відводу; проведення громадських слухань по оцінці впливу на довкілля для продовження терміну дії спецдозволу на 20 років. Проведена модернізація схеми виробництва щебеневої продукції із збільшенням продуктивності в два рази. Впроваджена оптимізована структура підрозділу. Проведений пошук джерел фінансування плану додаткового оновлення технологічного устаткування по кар’єрам філії та проведено частково успішні переговори з: Представництвом Світового Банку в Україні, Швейцарським бюро співробітництва в Україні, Представництвом Європейського інвестиційного банку в Україні, Представництвом Північної Екологічної Фінансової Корпорації, (NEFCO).

Директор департаменту продаж

from 04.2016 to 07.2016 (3 months)
Корпорації «УКРТЕПЛОЕНЕРГО», Київ (Енергетика)

Планування та управління транспортуванням та збутом теплової енергії виробництва Дарницька ТЕЦ, Чернігівська ТЕЦ, Сумська ТЕЦ, Черкаська ТЕЦ, Охтирська ТЕЦ. За період роботи проведений кадровий аудит збутових підрозділів. Розроблена і запропонована до впровадження оптимізована структура. Проведена інвентаризація дебіторської заборгованості по періодам утворення. Впроваджені заходи по роботі з погашенням заборгованості всіх категорій споживачів. Підвищено рівень збору заборгованості понад 30 %. Проведено переговори по співпраці з компанією WILO та розроблено пропозицію по заміні мережевих насосів на Дарницькій ТЕЦ та зменшенню споживання електроенергії понад 20 млн. грн. за рік та можливістю розраховуватись за обладнання за рахунок зекономлених коштів. Проведено переговори та отримано попередню згоду почати роботи по такій схемі з світовим лідером виробництва попередньоізольованих труб компанією LOGSTOR. Проведено детальний аналіз структури втрат теплових мережах, розроблено до впровадження заходи по їх зменшенню до рівня нормативних.

Генеральний директор

from 12.2011 to 06.2015 (3 years 6 months)
КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», Вінниця (Енергетика)

Планування та управління підприємством. За період роботи розроблений та впроваджений план антикризових заходів, проведено повний аудит та реорганізацію системи управління, скорочено 355 співробітників. Відновлено бухгалтерський облік за 2010 и 2011 роки. Підприємство сертифіковане у відповідності до стандарту ISO 50001:2011 «Система енергетичного менеджменту». Успішно реалізований Меморандум зі Швейцарською Конфедерацією по модернізації системи теплопостачання двох мікрорайонів м. Вінниці вартістю понад 20 млн. швейцарських франків. Підписано угоду про співробітництво зі Світовим Банком по модернізації системи теплопостачання м. Вінниці з виділенням кредиту в розмірі 43,44 млн. доларів США на 20 років з процентною ставкою до 1 % річних.

Заступник генерального директора

from 01.2011 to 06.2011 (5 months)
ТОВ «Веста Сервіс», www.myvesta.com.ua, Одеса (Автобізнес та автосервіс)

Планування та управління напрямком "Газ". За цей період був проведений повний аудит та реорганізація системи управління направленням. Розроблена та затверджена акціонерами «Концепція розвитку направлення «ГАЗ» на 2011 р. Значно збільшений об’єм реалізації та прибутковість напрямку.

Генеральний директор

from 05.2008 to 02.2010 (1 year 9 months)
Група компаній "Демидівський карʼєр", www.demidov.com.ua, Вінниця (Гірнича промисловість)

Планування та управління групою компаній "Демидівський карʼєр". За період роботи спроектовано, побудовано та введено в експлуатацію дробильно-сортувальний завод фірми Мetso minerals продуктивністю 500 тонн продукції за годину та 15 км залізничної під’їзної гілки від станції Жмеринка загальною вартістю 15,0 млн. євро.

Генеральний директор

from 12.2001 to 05.2008 (6 years 5 months)
Група компаній "Техногаз", www.tekhnogaz.com, Вінниця (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Планування та управління групою компаній. За період роботи модернізована та розширена мережа АГЗС, введена в експлуатацію друга по величині в Україні Немирівська ГНС з об’ємом одночасного зберігання 860 тонн скрапленого газу (СПБТ, БТ). Спроектовані, побудовані та введені в експлуатацію станція технічних газів та завод по виробництву вуглекислоти. Компанія Техногаз стала одним із основних трейдерів ринка скрапленого газу в Україні. Виробництво та реалізація технічних газів, в тому числі медичного кисню.

Education

Вінницький політехнічний інститут

Радіотехнчний, конструювання та виробництво радіоелектронної апаратури, Вінниця
Higher, from 1982 to 1989 (7 years)

Отримав вищу освіту з відзнакою та Червоним дипломом. З 1983 року по 1985 рік проходив строкову службу в армії.

Погребищенська середня школа № 1

Погребище
Secondary, from 1971 to 1982 (11 years)

Отримав середню освіту з відмінними оцінками та Золото медаллю. Переможець шкільних та районних олімпіад з математики, фізики та хімії. Чемпіон школи з гри в шахи.

Additional education and certificates

Програма управлінського розвитку Олександра Савчука «Як створювати керований вплив та досягати задуманих результатів»:

2023, 7 місяців

Консалт-Ресурс, м. Київ: Ефективна нарада та вирішення проблем в групі;Ефективне ведення переговорів; Стрес-Менеджмент

2014, 3 місяці

First Climate, Швейцарія: Тарифоутворення в країнах ЄС; Удосконалення логістики та інвентаризація на підприємстві.

2013, 3 місяці

Консалт-Ресурс, м. Київ: Управління часом; Методи управління; Мотивація персоналу.

2013, 1 місяць

First Climate, Швейцарія: Розвиток інституційної спроможності; Матриця логічної структури в теорії та на практиці.

2012, 6 місяців

Вінницький кадровий клуб: Тайменеджмент; Управління нарадами та конфліктами.

2007, 1 місяць

Baltic Training Group, Київ: Професійний продаж та основи організації робочого часу.

2001, 1 місяць

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

References

Піщик Олександр, Рекомендаційний лист № 01.01-51/4863 від 06.07.2021 р.

Піщик Олександр, Рекомендаційний лист № 01.01-51/4863 від 06.07.2021 р.

Заступник Голови, Вінницька обласна державна адміністрація

Contact details are hidden

Additional information

Кваліфікація: загальне керівництво групою компаній, розробка та впровадження стратегічного плану розвитку, управління виробничими, фінансовими та трудовими ресурсами, антикризове управління, бюджетування, аналіз та управління затратами, впровадження системи управління підприємством, імпорт, експорт; великий, середній, дрібний гурт; митниця, податкова, банк, офшорні компанії, бухгалтерський документообіг, сертифікація, організація прямого продажу, проведення навчання та тренінгів.
Сфери діяльності: розробка родовищ граніту та вапняку, виробництво та реалізація щебеневої продукції; виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, енергоаудит, будівництво, монтаж та експлуатація виробничих потужностей: котелень, ТЕЦ, ІТП, газонаповнювальних станцій та пунктів; авто газонаповнювальних компресорних станцій; заводів и станцій по виробництву технічних газів: кисню, азоту, вуглекислоти та газових сумішей; транспортування небезпечних вантажів; переобладнання автомобілів на газові види палива; переробка, зберігання та продаж нафтопродуктів; розробка родовищ граніту, виробництво та реалізація щебеневої продукції; закупівля, переробка, зберігання, продаж с/г продукції; продаж ТНВ, розробка топології великих та гібридних інтегральних схем, рідинно-кристалічних відображувачів, верифікація топології.
Нагороди:
2004 р. - нагороджений Почесною грамотою Державного комітету України по питанням регуляторної політики за вагомий вклад в реформування національної економіки, розвитку підприємництва та формування ринкової інфраструктури в Україні.
Характеристика:
Доміную, дію раціонально та прагматично. Формую команду однодумців. Створюю творчу обстановку, що сприяє генерації ідей та забезпечує їх успішну реалізацію.
Роль в команді:
Формую і розподіляю завдання команди, вимагаю максимального прояву кращих сторін від кожного члена команди, координую способи, якими колектив просувається до виконання завдання. У критичних ситуаціях нестандартними рішеннями домагаюся успішного виконання поставлених цілей.
Риси характеру:
Надійний, впевнений в собі, стриманий.
Особисті якості:
Працелюбний, ініціативний, комунікабельний, порядний, відмінний організатор.
Іноземна мова: Англійська, читаю та побіжно перекладаю.
Володіння ПК: Досконало.
Інше: Посвідчення водія категорій "В" та "С".

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: